logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Clarion PU-2358A - Gdzie podpiąć AUX na płycie głównej?

kamilfuksik 29 Cze 2014 00:33 2706 2
REKLAMA
  • #1 13751002
    kamilfuksik
    Poziom 2  
    Witam.
    Siedzę już kilka godzin w internecie i nie mogę znaleźć sposobu na podpięcie kabla AUX do płyty głównej w radiu Clarion PU-2358A z mojego Peugeota 307. Znalazłem sposoby na inne Clariony, ale bebechy różnią się diametralnie. Nie jestem w stanie sobie z tym poradzić. Umiem lutować, ale nie wiem w jakim miejscu to zrobić, chyba że panowie znają jakiś inny sposób na AUX bez lutowania do płyty. Rozkręciłem to radio, dostałem się do płyty, ale dla mnie w tym momencie zaczynają się schody. Nie mam doświadczenia w elektryce - to moje 1 radio w życiu jakie rozkręciłem. Widziałem wiele odpowiedzi typu "kup sobie transmitter''. Miałem już 3, ale często mi się psują, a poza tym dźwięk zostawia wiele do życzenia, a na nowe radio mnie nie stać. To mój pierwszy post na forum, więc proszę o wyrozumiałość. W załączniku zdjęcie płyty oraz zdjęcie tabliczki z modelem i panel przedni. Szukałem schematu żeby tu dodać, ale nie mogę znaleźć. :( Proszę o pomoc.
    Załączniki:
    • Clarion PU-2358A - Gdzie podpiąć AUX na płycie głównej? WP_000448.jpg (1.39 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Clarion PU-2358A - Gdzie podpiąć AUX na płycie głównej? WP_000446.jpg (2.08 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 13753375
    kamilfuksik
    Poziom 2  
    Dziękuje za schemat! Lecz to dalej dla mnie hieroglify, jest ktoś taki na forum co potrafi nanieść mi na zdjęcie w paincie jakieś kropki gdzie mam przylutować kabelki gdzie czerwony itd. dla nie nawet z takim rysunkiem to bd nie lada wyzwanie z góry dziękuję |:)
REKLAMA