Proszę o pomoc chciałem w swoim radiu Clarion RD3-01 model: PU-2471D (R) wlutować kabel z wejściem na aux na jednym z forum jest opis jak to zrobić mianowicie trzeba wlutować się z kabelkami na płytę tylko że mój chip jest inny i nie wiem dokładnie gdzie mam się wlutować, znalazłem na necie opis tego chipa proszę o pomoc w zaznaczeniu w którą ścieżkę mam się wlutować i w którym miejscu, bo nie chcę czegoś uwalić.
Na stronie 7,8 jest opis tego układu Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
ps. czy jest możliwość zrobienia wejścia aux w kostce przeznaczonej na zmieniarkę (zmieniarki CD nie mam, wejście na zmieniarkę to otwór na górze)
Radio Clarion RD3-01 Model: PU-2471D (R)
Dane radia
Płyta z radia w którym chcę zrobić wejście aux
ps. po wpisaniu w google (AUX w RD3) jako druga pozycja jest opis przebiegu tego zabiegu na troszkę innym chipie
Na stronie 7,8 jest opis tego układu Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
ps. czy jest możliwość zrobienia wejścia aux w kostce przeznaczonej na zmieniarkę (zmieniarki CD nie mam, wejście na zmieniarkę to otwór na górze)
Radio Clarion RD3-01 Model: PU-2471D (R)
Dane radia
Płyta z radia w którym chcę zrobić wejście aux
ps. po wpisaniu w google (AUX w RD3) jako druga pozycja jest opis przebiegu tego zabiegu na troszkę innym chipie