logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Komentarze na YouTube widoczne tylko dla mnie po zalogowaniu – co może być przyczyną?

Syriusz1000 01 Lip 2014 01:55 4194 6
REKLAMA
  • #1 13757339
    Syriusz1000
    Poziom 2  
    Witam, mam problem z komentarzami na YT.
    Mianowicie, po opublikowaniu komentarza pod filmem widzę go, natomiast po wylogowaniu się już go nie ma.

Od razu zaznaczam, że:
    -ustawiona opcja PUBLICZNE
    -komentarze pod filmem nie wymagają akceptacji
    -brak rozszerzeń blokujących

Kompletnie nie wiem w czym może tkwić problem :(
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 13758426
    Syriusz1000
    Poziom 2  
    Jeśli nikt nie miał podobnego problemu, nic innego mi nie pozostanie.
    Chociaż z nimi ciężko będzie się skontaktować, gdyż nie świadczą usług w zakresie problemów technicznych dla zwykłych użytkowników.
  • REKLAMA
  • #5 13759689
    Przemo9826
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 2496
    Ciasteczka zaakceptowane od google i YT?
  • REKLAMA
  • #6 13760219
    Syriusz1000
    Poziom 2  
    Tak, jestem w G+, ciasteczka w porządku.
    Przy okazji sprawdziłem na mozilli i jest okej, zaś na chrome nie chce śmigać.
    Poszperam w ustawieniach, jak nie pomoże to przeinstaluje przeglądarke. Miejmy nadzieje, że pomoże.
    Coś muszę mieć źle ustawione, sęk w tym, że nie wiem co. Jeśli znajdę rozwiązanie, to dam znać.
  • #7 14100413
    jf198
    Poziom 1  
    Przepraszam, że odkopuję, ale mam dokładnie ten sam problem co Syriusz1000. Dodam, że mój komentarz jest dość długi, może to dlatego ? Albo może YT cenzuruje komentarze niezgodne z poglądami cenzora. Czy ktoś z was znalazł może rozwiązanie tego problemu ?

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z niewidocznymi komentarzami na YouTube, które są widoczne po zalogowaniu, ale znikają po wylogowaniu. Użytkownik potwierdza, że opcja publiczna jest ustawiona, a komentarze nie wymagają akceptacji. W odpowiedziach sugerowane są różne rozwiązania, takie jak kontakt z obsługą techniczną, sprawdzenie ustawień ciasteczek oraz testowanie na różnych przeglądarkach. Inny uczestnik dyskusji zauważa, że długie komentarze mogą być cenzurowane przez YouTube, co może być przyczyną problemu.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA