Jaka jest różnica między plikiem .bin a .hex który ładujemy do pamięci mikrokontrolera.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamkaseihome napisał:No i co to ma do tematu ? Proponuję wykorzystać własny talent na forum matematyka-geometria, lub polityka-widziałem w TV. Rozumiem rzeczową uwagę, ze strony kolegi Jaca na temat mojej pomyłki, to się przyda w utrwaleniu różnicy pomiędzy pojęciami, ale to forum to chyba nie gra w skojarzenia ? Ma coś kolega do dodania na temat w/w formatów plików ?hexagon jak mi się zdaje to sześciokąt, a pentagon to budynek rządowy w USA.
Cytat:No i co to ma do tematu ?
Cytat:Oba mozna zaladowac.
kaseihome napisał:Jak zauważam, nie tylko mi się zdarza coś pomylić... Gdzieś nawet w czeluściach elektrody organizują się ludzie gotowi do wytykania błędów ortograficznych :Cytat:No i co to ma do tematu ?
Troszkę ma. Ale te nerwy u kolegi zupełnie niepotrzebne. Uwaga z mojej strony, co prawda nieco uszczypliwa, lecz skłaniająca do odpowiedzi. Za ten fakt przepraszam, lecz jednocześnie uważam, że należy starannie dobierać słowa, w szczegołności odpowiadając osobom nie znającym tematu.
Dexter77 napisał:Sa dostepne konwertery. Najblizsze ktore znam znajduja sie na serwerze EP. Prawdopodobnie na elektrodzie tez sa. Szukaj programu "hex2bin"
Pozdro
Dexter