logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak używać HDDtoGO z Adata DashDrive HV620 1TB USB 3.0? Synchronizacja danych

Math78 25 Lip 2014 16:17 5274 6
REKLAMA
  • #1 13824773
    Math78
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    Witam,

Mam pytanie bo nigdzie w sieci nie potrafię tego znaleźć, zakupilem zewnetrzny dysk twardy Adata DashDrive HV620 1TB USB 3.0
    i zainstalowalem orpogramowanie HDDtoGO do synchronizacji danych itd...
    Kompletnie nie wiem jak to uzywac ??? czy ktokolwiek mial do czynienia z tym oprogramowaniem ??? Wkurzam sie bo jest raptem 5 opcji na krzyz a nie moge dojsc do tego w jaki sposob skopiowac tam dane zebym mogl cokolwiek posegregowac itp ...
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 13824897
    Math78
    Poziom 10  
    sPeRaCz.PL napisał:

no właśnie od tego zacząłem ale nie mogę znaleźć jak zacząć - w jaki sposób mam skopiować dane z mojego dysku aby znalazły się w tymże programie ?? bo jak skopiowałem to są na tym zewnętrznym dysku twardym ale nie widzę ich w aplikacji HDDtoGO i nie mogę z żaden sposób nimi zarządzać
  • #4 13889820
    Math78
    Poziom 10  
    A w jaki sposob moge podzielic swoj zewnetrzny dysk na partycje jesli juz go uzywam czyli nie przy pierwszym podlaczeniu ???

Słyszalem ze sa jakies programy do tego ??
  • REKLAMA
  • #5 13890008
    sPeRaCz.PL
    Poziom 42  
    Ocena: 614
    Math78 napisał:
    A w jaki sposob moge podzielic swoj zewnetrzny dysk na partycje jesli juz go uzywam czyli nie przy pierwszym podlaczeniu ???

W taki sam jak klasyczne dyski.

Math78 napisał:

Są. Ale wystarczy użyć do tego celu oprogramowania systemowego.
  • REKLAMA
  • #6 13901646
    Math78
    Poziom 10  
    sPeRaCz.PL napisał:
    Math78 napisał:

W taki sam jak klasyczne dyski.

Math78 napisał:

Są. Ale wystarczy użyć do tego celu oprogramowania systemowego.

ok dzieki ale NIGDY nie dzielilem klasycznych dyskow pozniej niz przy formacie stad moje pytanie w jaki sposob to zrobic za pomoca oprogramowania systemowego ???
  • #7 13906387
    Math78
    Poziom 10  
    Probowalem wlasnie to zrobic za pomoca EASEUS Partition ale niestety nie wiem jak to ugryzc :( kiedys robilem to na moim wlasnym kompie i bylo bez problemu - minuta czasu i po sprawie ale tam chodzilo o zwiekszenie jednej partycji kosztem innej

natomiast tutaj w przypadku dysku zewnetrznego mam tylko 1 partycje a chcialbym stworzyc 3 ... wiecie moze jak to po kolej wykonac ???

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zadał pytanie dotyczące korzystania z oprogramowania HDDtoGO w połączeniu z zewnętrznym dyskiem twardym Adata DashDrive HV620 1TB USB 3.0. Mimo zapoznania się z instrukcją obsługi, nie potrafił skopiować danych do aplikacji HDDtoGO, co uniemożliwiało mu zarządzanie plikami. W kolejnych wiadomościach poruszył również temat podziału dysku na partycje, pytając o metody realizacji tego zadania po pierwszym użyciu. Odpowiedzi sugerowały, że podział dysku można przeprowadzić za pomocą oprogramowania systemowego, a także wskazano na możliwość użycia programów takich jak EASEUS Partition. Użytkownik wyraził frustrację związaną z brakiem doświadczenia w podziale dysków zewnętrznych.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA