logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung Galaxy mini S5570 - po wymianie wyświetlacza odpala na czarnym ekranie

boro20 06 Sie 2014 12:39 1209 2
REKLAMA
  • #1 13855614
    boro20
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam !

Po wymianie wyświetlacza , w/w telefon odpala dżwiękiem oraz wibacją , lecz ekran pozostaje czany jak noc polarna !

Przy wyłączaniu ta sama polka !

Nie był zalany ani { bity } !

Wymieniłem mojej dziewczynie , ponieważ przebarwiał .

Dodam , że kupiłem od sprawdzonego sprzedawcy , 15 różnych modeli i marek - zawsze hulały !

Musiało paść na Anię , i obawiam się { szydery ) ze strony jej znajomych !

Help !

Ps. Wersja wyświetlacza - budżetowa ( 50 pln ) - orginał - z wysyłką 135 pln --- więc Sami rozmiecie frustrcję !
  • REKLAMA
  • #2 13855626
    Gunslinger
    Poziom 30  
    Ocena: 461
    Jeśli nie uszkodziłeś nic co było w telefonie przy montażu, to zostaje tylko nieprawidłowy montaż, oraz uszkodzony wyświetlacz. Rozkręć jeszcze raz, sprawdź wszystko, jeśli dalej nic, to niestety kupiłeś trupa.

Podróbki robią różne kwiatki. Ja czasem wolę kupić używaną część, ale oryginalną.
  • #3 13855711
    boro20
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Tak też uczynię + kąpiel !

Jak się człowiek spieszy - itd !

Wiadomo - priorytety lubią się { mścić } .

Jeżeli mówisz o używanych , też tak robię - lecz przy komuterach i TV , Tego też szukałem , lecz znalezienie graniczy z cudem niestety ! :-(

Dodano po 3 [godziny] 39 [minuty]:

Usterka zlokalizowana !

Dam fotki .

Samsung Galaxy mini S5570 - po wymianie wyświetlacza odpala na czarnym ekranie Samsung Galaxy mini S5570 - po wymianie wyświetlacza odpala na czarnym ekranie Samsung Galaxy mini S5570 - po wymianie wyświetlacza odpala na czarnym ekranie

Teraz polka z lutownicą igiełkową !

Mam nadzieję że będzie git !

Ps. Bardzo możliwe , że stąd były przebarwienia - No to mam orinał do sprzedania !:-)

Odezwę się , jak już odpali !

THX za zainesowanie !
REKLAMA