Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Samsung Galaxy - Czarny ekran i ciągłe wibracje-dziwne zachowanie telefonu

Vihane 03 Mar 2013 13:08 14319 9
  • #1 03 Mar 2013 13:08
    Vihane
    Poziom 11  

    Witam od pewnego czasu w moim telefonie (Samsung Galaxy Mini 2 ModelGT-S6500D
    Wystąpił bardzo dziwny problem mianowicie ,gdy go włącza, to ładuje się ekran startowy:
    Samsung.com a następnie widać model telefonu,i po chwili robi się czarny ekran i telefon cały czas wibruje.Telefon nie spadł mi,nie zalałem go itp.
    Bardzo proszę o pomoc . Z góry dziękuję .

    1 9
  • Pomocny post
    #2 03 Mar 2013 13:10
    prezes94
    Poziom 19  

    Na początek wgranie nowego systemu.

    1
  • #3 03 Mar 2013 13:26
    Vihane
    Poziom 11  

    Sprawdziłem stronę samsunga jednak na liście nie ma mojego modelu telefonu do pobrania androida.A mogę zaktualizować obecny system do najnowszej wersji czy to nic nie da?

    1
  • #4 03 Mar 2013 21:07
    Vihane
    Poziom 11  

    Zmiana softu nie pomogła.Tel czasami się włącza na 10 min i znów jest to samo

    0
  • Pomocny post
    #5 03 Mar 2013 22:10
    prezes94
    Poziom 19  

    Czyli prawdopodobnie jest problem w HW...Musisz rozebrac telefon i chocby naocznie sprawdzić czy wszystko jest ok.Chyba,ze masz gwarancje to bez wahania oddaj go.

    0
  • #6 03 Mar 2013 23:23
    Vihane
    Poziom 11  

    UP poszedłem do plusa(serwis)i powiedzieli mi ,że"O to wyświetlacz poszedł"Ale moim zdaniem to nie wyświetlacz bo gdyby poszedł wyświetlacz to chyba nic by się nie pokazywało,a ekran startowy i czasem telefon normalnie się włączy.
    A co do gwarancji tak mam(ale powiedzieli,że zapłace 200 zł bo uszkodzenie niby mechaniczne"

    1
  • Pomocny post
    #7 04 Mar 2013 21:43
    prezes94
    Poziom 19  

    Skoro wyświetlacz jest cały to jak mogło dojść do uszkodzenia mechanicznego?(banda idiotów...) Idz do innego punktu,moze tam bedzie ktoś bardziej normalny.

    0
  • #8 09 Mar 2013 13:03
    imunimum
    Poziom 1  

    Witajcie, mam prawie identyczny problem, z tym, że mi żadne logo nie wyskakuje, tylko od razu czarny ekran;< Czasami jak ładowałem dłużej, to pojawiała się ikona baterii i wtedy telefon odpalał, ale w ostatnie dni niestety nic takiego się nie dzieje. Mam pytanie, czy może poradziłeś sobie jakoś z tym problemem?

    3
  • #9 12 Mar 2013 10:09
    Vihane
    Poziom 11  

    Nie poradziłem sobie,nie poszedłem do punktu...Mam nadzieje może ktoś wymyśli coś tutaj.

    0
  • #10 03 Maj 2013 19:36
    Tremolo
    Poziom 43  

    Mnie telefon poprostu zawilgotniał - jest mniej odporny na wilgoć jak na przykład ZTE. Telefon postawiłem na gorącym wzmacniaczu - temperatura około 30 stopni. Na razie działa po tej operacji 2,5 godziny.

    0
  Szukaj w 5mln produktów