Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Profil uzytkownika...

25 Kwi 2005 16:32 1026 3
  • Poziom 20  
    witam, mialem taki problem ostatnio i chcialbym na przyszlosc wiedziec co zrobic...gralem ja se w gierke no i musialem wyjsc z niej zeby cos podejzec a tu mi drugi dysk sie zatrzymal, co jakis czas mi tak robi, myslalem ze to wina molexow ale na innych kompach tez tak jest i powiesil caly system ze tylko reset pomaga i po ponownym uruchomieniu oswiadczyl mi ze nie moze zaladowac profilu uzytkownika a jest tylko 1 admin i laduje jakis tymczasowy do ponownego restartu, wiec drugi raz restart a tu qpa dalej tak samo pulpit jak z nowego uzytkownika prawie 0 ikon wszystkie ustawienia programow, skojazenia poszly w pierony normalnie myslalem ze mnie krew zaleje jak ustawialem to na nowo a ikon mam co niemiara na pulpicie, juz zakonczylem okres kiedy 5x na tydzien instalowalem windowsa a serial do tej pory sni mi sie po nocach :) moze ktos podpowie co robic w takich przypadkach
    aha win XP Pro ...
  • Poziom 12  
    Witam! Według mnie to masz cos z dyskiem...przeskanuj go np. jednym softem z rodziny Norton(Win Doctor) lub po prostu zrób powierzchniowy skan na scandisku, mysle ze to powinno pomóc, zeby ci sie juz serial nie snił :D jak masz dysk Seagate, to firma ta ma zajebiste systemy naprawcze, polecam(na privie napisz jakbys chciał jeden z nich)a zeby sie strzec nieporządanej pracy kompa...to polecam Norton Ghost(jedyny program Nortona-która wiec co jest grane 8-) obraz systemu zrobisz a później w razie awarii masz cały "komp" na płytce:)pozdrawiam![/img]

  • Poziom 43  
    proponuje po zinstalowaniu wszystkiego zrobic sobie punkt przywracania systemu - jak co spadnie włanczasz odzyskiwanie systemu i wszystko wraca do normy :)
    pozdrawiam
  • Poziom 20  
    mialem wczoraj jeszcze 2x tak ale zauwazylem ze przy starcie jakos chrobocze mi fdd i nie czyta odlaczylem ją poustawialem na nowo ikony i na razie jest ok a punkt przywracania włączylem ponownie bo kiedys wylaczylem