Mam problem z magnetowidem nie wiem jak go podłączyć do telewizora Samsung UE22ES5000W. Potrzebuję pomocy gdzie dany kabel podłączyć. Magnetowid stary a telewizor nowy. Mam nadzieję że dostanę szybko odpowiedź.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamkrzysztof kulma napisał:tak pokazuje podłączenie AV i brak sygnału lub słaby sygnał
dexiu89 napisał:Witajcie. Mam problem z poprawnym podłączeniem magnetowidu i telewizora. Chodzi o to, że u mnie ta konfiguracja pozwala na nagrywanie i odtwarzanie zaś u dziołchy używając tego samego połączenia (zaraz wyjaśnię) magnetowid tylko odtwarza czyli wyświetla obraz z kasety. Problem taki, że na kasetę nie nagrywa się obraz tylko dźwięk. Podłączenie eurozłączem video > tv. Co powoduje, że nie ściąga obrazu do magnetowidu? Telewizor samsung, magnetowid LG. Przecież to jest połączenie uniwersalne in/out i nie rozumiem czemu nagrywa się tylko głos. Gdy włączę odtwarzanie to jest odtwarzany owszem obraz z kasety, bo to widać ale jest on czarny. Widać, bo jeśli jest zagięcie na taśmie to przechodzi pasek.
dexiu89 napisał:Telewizor samsung, magnetowid LG.