logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki klucz pneumatyczny do 900zł? Opinie o YATO YT-0953 i inne marki

Rapi21 20 Sie 2014 14:20 1902 4
REKLAMA
  • #1 13892774
    Rapi21
    Poziom 2  
    Ocena: 2
    Witam. Szukałem takich kluczy w podobnych tematach ale nie mogłem znaleźć. Bardziej mi tu chodzi tez o jakąś dobrą firmę którą możecie polecić do kwoty 900zł. Jeśli byłoby coś godnego uwagi w niższej cenie byłoby dobrze. Taki budżet sobie przeznaczyłem. Klucz będzie używany głównie do odkręcania zardzewiałych śrub, kół w aucie oraz podstawowego użytku. Znalazłem klucz pneumatyczny firmy YATO model to YT-0953. Niestety nie podeślę linka bo mam za mało postów.
  • REKLAMA
  • #2 13893065
    robokop
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 6365
    Może być, tylko zwróć uwagę na jego zapotrzebowanie na powietrze - 480l/min. Czyli min. kompresor klasy 3JW60.
  • REKLAMA
  • #3 13895139
    cinek325
    Poziom 9  
    Ocena: 13
    Hazet model 9012-1SPC nie zawiedzie na bank. Yato przy nim to zabawka dla dzieci.

Swoją drogą, naprawdę potrzebny Ci taki moment obrotowy?
  • REKLAMA
  • #4 15128816
    WFM-SHL-WSK
    Poziom 11  
    Ocena: 30
    Witam Potrzebuje kupić klucz do wulkanizacji .

Klucz nie będzie tylko mi służył do odkręcania tylko samych kół, Jeszcze wiele innych znajdzie zastosować na przykład obsługa warsztatu Motocyklowego .

teraz się mocno zastanawiam nad modelem

HAZET 9012EL-SPC

widzę ze jego zużycie powietrza to niecałe 140l/min

a siłę odkręcenia ma bardzo dozą i chyba nie będzie dla niego śruby co by nie odkręcił

To jest chyba nowy model i jego waga to tylko 2 kilo .

ale też teraz znalazłem ten model

HAZET 9012-1SPC

ale jego waga jest większą i siły nie ma takiego a różnicy miedzy obsługiwanym powietrzem jest naprawdę mała

chciał bym dodać jeszcze ze cała wulkanizacja jest obsługiwana przez sprężarkę 3jw60

Proszę o szybką odpowiedz bo zaraz sypnie śniegiem a JA jeszcze kręcę ręcznie :)

tel 886767198
  • #5 15129017
    cinek325
    Poziom 9  
    Ocena: 13
    Hazet to świetna marka, jak parametry Ci odpowiadają to bierz . Kazdy z nich bedzie dobry. Określ sobie ile Nm potrzebujesz i patrz na mase klucza, na wulkanizacji to chyba ważna sprawa, szczególnie w sezonie masowego zmieniania kół.

Zobacz też klucze Facom , nie wiem jak z ceną choć tu może nie być tanio, widziałem u znajomego taki klucz. Sa małe i stosunkowo lekkie. Ceny nie znam.
REKLAMA