logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung PS51E550 - Poziome cienie pasków na jasnym tle

sojerus 23 Sie 2014 20:05 2262 1
REKLAMA
  • #1 13901555
    sojerus
    Poziom 10  
    Ocena: 9
    Witam Wszystkich. Chciałbym uzyskać pomocne odpowiedzi. Szukałem w internecie i nic nie znalazłem na ten temat. Otóż w moim telewizorze jak wyświetlę białe zdjęcie pendrive na matrycy po dokładnym przyjrzeniu widzę cienkie paski (jakby cień) na całej szerokości ekranu w regularnych odstępach. Trzeba się dokładnie przyjrzeć. Zauważyłem to podczas olimpiady zimowej. Telewizor na gwarancji oddałem do serwisu gdzie otrzymałem odpowiedź, że Samsung stwierdził że nie jest to wada a cecha fabryczna i każdy ten model taką posiada.
    Proszę osoby które posiadają ten model lub w swoim mają podobny problem o odpowiedź.
    Załączniki:
    • Samsung PS51E550 - Poziome cienie pasków na jasnym tle P1110224__2_.jpg (27.73 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 13901570
    zorbek
    Poziom 31  
    Ocena: 72
    A cóż strasznego powodują te paski które widać tylko na jasnym jednolitym tle.
    Jaka cena plazmy taka jakość obrazu, pociesze Cie tylko tym że we wszystkich plazmach Samsunga ten efekt wystepuje.
REKLAMA