Wyciągnąłem z Vectry B zmieniarkę CDC2 Blaupunkta działającą i ładnie grającą i chciałewm podłączyć do swojego radia również w vectra B.
Radio i w tamtej Vectrze i w mojej jest te samo czyli Philips CCR600.
Jak podłączyłem u siebie zmieniarkę philipsa to zaczęła czytać płyty,znaczy mieszać płytami w magazynku,sprawdziła wszystkie 6 płyt i dalej nic. Próbowałem wcisnąć kółeczko po zapłonie i od razu włączyć radyjko by wpisać kod zmieniarki i niestety nie pojawia się napis SAFE i nie moge wpisać kodu zmieniarki.
Gdzie tkwi problem ??
Dodam jeszcze że chodziła u mnie zmieniarka CDC3 Philips na 4 cd lecz laser się skończył i chciałem wrzucić do schowka zmieniarkę blaupunkta.
Czy ktoś może mi podpowiedzieć o co chodzi ?
Za wszystkie podpowiedzi serdecznie dziękuję
Radio i w tamtej Vectrze i w mojej jest te samo czyli Philips CCR600.
Jak podłączyłem u siebie zmieniarkę philipsa to zaczęła czytać płyty,znaczy mieszać płytami w magazynku,sprawdziła wszystkie 6 płyt i dalej nic. Próbowałem wcisnąć kółeczko po zapłonie i od razu włączyć radyjko by wpisać kod zmieniarki i niestety nie pojawia się napis SAFE i nie moge wpisać kodu zmieniarki.
Gdzie tkwi problem ??
Dodam jeszcze że chodziła u mnie zmieniarka CDC3 Philips na 4 cd lecz laser się skończył i chciałem wrzucić do schowka zmieniarkę blaupunkta.
Czy ktoś może mi podpowiedzieć o co chodzi ?
Za wszystkie podpowiedzi serdecznie dziękuję