Witam,
mam problem z połączeniem się z jakąkolwiek siecią po wi-fi.
Na początku zaznaczam, po przejrzeniu kilku tematów, że nie ma przy komputerze ręcznego włącznika/wyłącznika modułu wi-fi.
Pomimo, że w menedżerze jest napisane "Urządzenie działa poprawnie", pomimo, że szukałem i instalowałem różne wersje sterowników - od najnowszych po kolejne to i tak guzik z tego.
Info po rozwiązywaniu problemu przez windowsa:
"Włącz funkcję sieci bezprzewodowej"
"Funkcja sieci bezprzewodowej jest wyłączona"
Włączałem/wyłączałem urządzenie, uruchamiałem komputer, wymieniłem kartę na nową, szukałem sterowników do karty przez windows update, na stronce toshiby, hp, i jeszcze gdzie się dało - i po prostu wymiękam.
Komputer: Toshiba Satellite L550d-12H
System: Win7 64bit
Nazwa karty: RTL8191SE
Identyfikator sprzętu: PCI\VEN_10EC&DEV_8171&SUBSYS_1467103C&REV_10
Proszę o pomoc i z góry dziękuję za zainteresowanie się tematem.
W razie potrzeby podczepię screeny.
mam problem z połączeniem się z jakąkolwiek siecią po wi-fi.
Na początku zaznaczam, po przejrzeniu kilku tematów, że nie ma przy komputerze ręcznego włącznika/wyłącznika modułu wi-fi.
Pomimo, że w menedżerze jest napisane "Urządzenie działa poprawnie", pomimo, że szukałem i instalowałem różne wersje sterowników - od najnowszych po kolejne to i tak guzik z tego.
Info po rozwiązywaniu problemu przez windowsa:
"Włącz funkcję sieci bezprzewodowej"
"Funkcja sieci bezprzewodowej jest wyłączona"
Włączałem/wyłączałem urządzenie, uruchamiałem komputer, wymieniłem kartę na nową, szukałem sterowników do karty przez windows update, na stronce toshiby, hp, i jeszcze gdzie się dało - i po prostu wymiękam.
Komputer: Toshiba Satellite L550d-12H
System: Win7 64bit
Nazwa karty: RTL8191SE
Identyfikator sprzętu: PCI\VEN_10EC&DEV_8171&SUBSYS_1467103C&REV_10
Proszę o pomoc i z góry dziękuję za zainteresowanie się tematem.
W razie potrzeby podczepię screeny.