Kupiłem siemensa c35 {od kolegi po okazyjnej cenie, jego żona kiedyś używała go i długo leżał, i był sprawny itd itp} nie ładuje mi, tzn ładuje chwilkę, zatrzymuje się i sugeruje ze już naładował(po około 2 min.) i szybciutko się rozładowuje(15 sekund rozmowy). To nie bateria bo zakupiłem nową- tak samo się zachowuje.
Mam pytanie: czy ktoś wie co to może być?
Jeżeli coś w telefonie jest dziabnięte, to czy ktoś może wie czy można podłączyć bezpośrednio baterię pod ładowarkę, jak tak to jak? {W ładowarce 2 kabelki w baterii 3 wyjścia. Nie chciałbym grzebać w telefonie bo nie mam tak sprawnych rączek by przylutować coś co jest mniejsze od grota mojej lutownicy. A poza tym ten kto umie zdjąć obudowe z C35 nie niszcząc jej, nawet z zestawem do zdejmowania, jest dla mnie bossem. }
Z góry wielkie dzięki
Mam pytanie: czy ktoś wie co to może być?
Jeżeli coś w telefonie jest dziabnięte, to czy ktoś może wie czy można podłączyć bezpośrednio baterię pod ładowarkę, jak tak to jak? {W ładowarce 2 kabelki w baterii 3 wyjścia. Nie chciałbym grzebać w telefonie bo nie mam tak sprawnych rączek by przylutować coś co jest mniejsze od grota mojej lutownicy. A poza tym ten kto umie zdjąć obudowe z C35 nie niszcząc jej, nawet z zestawem do zdejmowania, jest dla mnie bossem. }
Z góry wielkie dzięki