Witam posiadam TV 42PFL5603D/12 i jak w temacie nie reaguje na pilota , wgrałem nowe oprogramowanie lecz nie postąpiłem według tych wskazówek :
1. zalaczyc tv
2. podlaczyc klucz usb
3. tv wylaczy sie na ok 10s po czym sie wlaczy. (nie probowac wlaczac samodzielnie tv z panelu ani z pilota)
4. po wlaczeniu tv automatycznie rozpocznie sie proces aktualizacji
5. aktualizacja zakonczy sie w momencie wyswietlenia na ekranie "operation successful"
6. nalezy odlaczyc klucz usb od tv
7. nacisnac na pilocie JEDEN RAZ przycisk power (nie naciskac wiecej niz raz)
8. tv wylaczy sie na ok 10s (nie naciskac zadnych przyciskow ani na pilocie ani na panelu)
9. po 10s tv wlaczy sie samodzielnie - aktualizacja skonczona
I po zainstalowaniu to samo lecz gdy próbuje teraz jeszcze raz wgrać nie pokazuje mi żadnej dostępnej aktualizacji , czyli tak jakby nic nie było na pendrive , co mogę zrobić ??
1. zalaczyc tv
2. podlaczyc klucz usb
3. tv wylaczy sie na ok 10s po czym sie wlaczy. (nie probowac wlaczac samodzielnie tv z panelu ani z pilota)
4. po wlaczeniu tv automatycznie rozpocznie sie proces aktualizacji
5. aktualizacja zakonczy sie w momencie wyswietlenia na ekranie "operation successful"
6. nalezy odlaczyc klucz usb od tv
7. nacisnac na pilocie JEDEN RAZ przycisk power (nie naciskac wiecej niz raz)
8. tv wylaczy sie na ok 10s (nie naciskac zadnych przyciskow ani na pilocie ani na panelu)
9. po 10s tv wlaczy sie samodzielnie - aktualizacja skonczona
I po zainstalowaniu to samo lecz gdy próbuje teraz jeszcze raz wgrać nie pokazuje mi żadnej dostępnej aktualizacji , czyli tak jakby nic nie było na pendrive , co mogę zrobić ??