Dzień Dobry
Byłem na etapie naprawy mojego Radmora 5412, dokładniej miałem go zdekompletowanego, brakowało bloku zasilania, wzmacniacza. Zrobiłem podobny wzorując się na oryginalnym schemacie ale tu już 4 próba i dalej nie działa, odpuszczam temat, bo za dużo kasy na niego tracę.
Chciałbym wykonać swój wzmacniacz, mam kolumny zgc50-44-8.
Potrzebuję projektu przedwzmacniacza na którym mógłbym się wzorować.
Chciałbym aby przedwzmacniacz miał regulację niskich i wysokich tonów, regulacje wzmocnienia, balans, kontur, filtr niski i wysoki załączany np. isostatem. Pewnie do tego wszystkiego przydałoby się filtracja zasilania. Dość długo szukałem i wiem, że ciężko taki kompletny projekt znaleźć dlatego ewentualnie prosiłbym o poszczególne bloki osobno i wskazówkę jak to ze sobą połączyć.
Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam
Chciałbym wykonać swój wzmacniacz, mam kolumny zgc50-44-8.
Potrzebuję projektu przedwzmacniacza na którym mógłbym się wzorować.
Chciałbym aby przedwzmacniacz miał regulację niskich i wysokich tonów, regulacje wzmocnienia, balans, kontur, filtr niski i wysoki załączany np. isostatem. Pewnie do tego wszystkiego przydałoby się filtracja zasilania. Dość długo szukałem i wiem, że ciężko taki kompletny projekt znaleźć dlatego ewentualnie prosiłbym o poszczególne bloki osobno i wskazówkę jak to ze sobą połączyć.
Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam