logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Błąd 651 przy połączeniu PPPoE - internet radiowy, poprawne dane logowania

Sz4kal11 15 Paź 2014 16:20 5784 1
REKLAMA
  • #1 14043743
    Sz4kal11
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    Witam mam problem moi dostawcy interntu wysłali mi login i hasło do nowego połączenia PPPoE i gdy wpisuje te dane to mi wyskakuje błąd 651 Wan mini port pppoe i nie wiem co jest napisałem do nich i mi powiedzieli że dane sa dobre. Mam internet radiowy i na moim dachu jest ta antena rozprowadzająca internet, no i nie wiem co jest grane. Prosze o odpowiedź z góry bardzo dziekuje. załączyłem zdjęcie.
    Załączniki:
    • Błąd 651 przy połączeniu PPPoE - internet radiowy, poprawne dane logowania Bez__tytu__uasd11.png (423.7 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 14045354
    damcio1010
    Poziom 10  
    Ocena: 4
    Jaki to dostawa internetu? PpoE używamy przy podłączeniu modemów jeżeli dobrze pamiętam, więc tutaj tak sprawdź jeszcze na innym porcie usb.. jaki to modem? i co najważniejsze jak dokładnie wpisujesz login i hasło. Z tego co pamiętam problem ten dotyczy błędnego wpisywania parametrów do połączenia ale dokładną odpowiedź dam ci jutro (tzn. dziś:D )
REKLAMA