logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Supramatic E - Diagnostyka i podłączenie napędu bramy, co sprawdzić?

Seba5120 17 Paź 2014 15:04 3567 4
REKLAMA
  • #1 14049351
    Seba5120
    Poziom 12  
    Ocena: 46
    Witam
    Posiadam napęd Supramatic E i chciałbym się dowiedzieć czego mi w nim brakuje i czy całą resztę dobrze podłączyłem? :)
    Dostałem go razem z bramą jako uszkodzony i zastanawiałem się może jest możliwość jakoś sprawdzić co jest do wymiany?
    Supramatic E - Diagnostyka i podłączenie napędu bramy, co sprawdzić? Supramatic E - Diagnostyka i podłączenie napędu bramy, co sprawdzić? Supramatic E - Diagnostyka i podłączenie napędu bramy, co sprawdzić? Supramatic E - Diagnostyka i podłączenie napędu bramy, co sprawdzić? Supramatic E - Diagnostyka i podłączenie napędu bramy, co sprawdzić? Supramatic E - Diagnostyka i podłączenie napędu bramy, co sprawdzić? Supramatic E - Diagnostyka i podłączenie napędu bramy, co sprawdzić? Supramatic E - Diagnostyka i podłączenie napędu bramy, co sprawdzić?

Dodam dodatkowo że do transformatora dochodzi napięcie 230v, z niego wychodzi napięcie jak powinno 24v, tylko nie wiem co dalej mogę sprawdzić.
    Silnik jak podłącze go na krótko to również działa. Tylko co z ta elektroniką? :)
    Z góry dzięki za info :)
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 14058940
    Seba5120
    Poziom 12  
    No zasieciowałem go ale nic się nie wyświetla, konkretnie nic, nie reaguje wyświetlacz na nic jak naciskam. Gdzieś coś nie dochodzi?
  • REKLAMA
  • #5 14061401
    Seba5120
    Poziom 12  
    na wyjściu mostka mam 24,8-25,2 na zaciskach niestety nic, 0
REKLAMA