logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Philips FW15/20 - Skan mechaniki zmieniarki na 7 CD, brak elementu?

Karol 1 04 Maj 2005 15:38 1110 2
REKLAMA
  • #1 1460696
    Karol 1
    Poziom 25  
    Ocena: 30
    Witam szanownych kolegów.
    Może ktos ma skan do takiej mechaniki jak w temacie?? A jeśli nie to gdzie to można znaleźć... przynajmniej jakaś skromna informacja w jakich wieżach taka mechanika była jeszcze stosowana... jest to zmieniarka na siedem kompaktów. W tej mojej brak jest chyba jakiegos elementu - jeśli ktos siedzi w temacie to pewnie będzie wiedział...( ja niestety nie...) po prawej stronie po rozłożeniu wieży jest dwie krańcówki... jedna jest załączana listwą zębatą, a druga... i tu jest kłopot... nie ma nic co miało by ja przełączać....i żeby było weselej to niebardzo jest jak ja przełączać.... wyświetlacz po kilku czynnościach wykonanych głównym kołem drukuje napis DEV i nie działa nic więcej....
    Wszelkie sugestie mile widziane....
    Karol 1
  • REKLAMA
  • #2 1461347
    Telo
    Serwisant RTV
    Ocena: 2345
    Do gazety SE był taki dodatek DS17 tam masz rozrysowaną tą zmieniarkę(tylko nie wiem czy są dokłądnie wypisane elementy do tej zmieniarki) w FW650 jest też taka zmieniarka.
  • #3 1463259
    Karol 1
    Poziom 25  
    Ocena: 30
    Dzieki Telo. Mam ten dodatek... ale niestety jest to mało przydatne.... mechanika jest tam dość kiepsko rozrysowana... brak dokładnej złożeniówki i tak dosłownie to nie da sie nic tam podpatrzeć....
    (jest krańcówka opisana jako czujnik pozycji umożliwiającej odtwarzanie "play pos. sw."... i nic co by do niej dopasować....)
    Może ktoś ma coś dokładniejszego....
    pozdrawiam Karol 1
REKLAMA