Witam, posiadam Tv Samsung model : UE40F6320
Wersja oprogramowania T-MST12DEUC-2102.2
Wersja aplikacji usługi Smart Hub 5.3061
Tv posiada Wideo DivX na żąd. (aby odtw. chronione pliki video DivX@, musisz zarejestr. urządzenie)
Dodam, że aktualizowałem dziś tj 02.11.2014.r Tv
Specyfikacja laptopa :
Windows 8.1
Procesor Intel(R) Core(TM) i5-4200M CPU @ 2.50 GHz 2.49 GHz
Typ systemu 64 bitowy
Zainstalowana pamięć ram 4,00 GB
Nagrane dane w Moim przypadku mecz Polska 2 - 0 Niemcy przekonwertowałem z pliku .srf do MPEG-2 TS programem UFS Explorer. Sęk w tym, że nie mogę odtworzyć tego pliku programami takimi jak Windows media player, Best player
Co do kodeków zainstalowany mam K- Lite Mega Codec Pack 10.8.0
Proszę o pomoc, jestem laikiem a to mój 1 post na jakimkolwiek forum, w toku sprawy kiedy to będzie potrzebne będe przesyłał informacje których będziecie potrzebować, pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na pomoc.
Wersja oprogramowania T-MST12DEUC-2102.2
Wersja aplikacji usługi Smart Hub 5.3061
Tv posiada Wideo DivX na żąd. (aby odtw. chronione pliki video DivX@, musisz zarejestr. urządzenie)
Dodam, że aktualizowałem dziś tj 02.11.2014.r Tv
Specyfikacja laptopa :
Windows 8.1
Procesor Intel(R) Core(TM) i5-4200M CPU @ 2.50 GHz 2.49 GHz
Typ systemu 64 bitowy
Zainstalowana pamięć ram 4,00 GB
Nagrane dane w Moim przypadku mecz Polska 2 - 0 Niemcy przekonwertowałem z pliku .srf do MPEG-2 TS programem UFS Explorer. Sęk w tym, że nie mogę odtworzyć tego pliku programami takimi jak Windows media player, Best player
Co do kodeków zainstalowany mam K- Lite Mega Codec Pack 10.8.0
Proszę o pomoc, jestem laikiem a to mój 1 post na jakimkolwiek forum, w toku sprawy kiedy to będzie potrzebne będe przesyłał informacje których będziecie potrzebować, pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na pomoc.