chcąc nawiązać do początku tego wątku, kiedy to prosiłem o podpowiedź, jednak pewnie styl wypowiedzi zniechęcił czytających, więc spróbuję jeszcze dołączyć dwa zdjęcia i powiedzieć, że nóżka przy jednym z elementów elektronicznych straciła kontakt z podłożem. Potrzebuję ten element, ewentualnie całą płytkę. Może jakiś serwisant, który przejeżdża czasami w okolicach Gdyni, będzie skłonny nawiązać kontakt, żeby swoim okiem sprawdził, ewentualnie ustawił parametry serwisowe i podpowiedział jak zmienić moc tego urządzenia na podgrzewacz do samej wody.
Wiem, że panowie są bardzo zajęci pracą, a kominek jest niezbyt popularny i występują problemy z częściami. To tyle. Uczę się cierpliwie, a to jest najtrudniejsze.
Element zapewne kosztuje poniżej 1zł, ale który z Panów odpowie za darmo, gdzie go kupić za 100zł plus montaż, a dojazd to jest największy problem, bo nie mam prawa jazdy, a kominek nie jest taki ciężki taniej mi wyniesie pieszo 4 bezdomnych ? i znów niestety nie potrafię mówić już językiem technicznym, Polska myśl medyczna wybiła mi go z głowy... Czy ktoś ma odwagę zapytać jak to się stało, że... najbogatszy człowiek w PL... zapłacił za to jak Polska mnie... to się nazywa Bóg zapłać za pomoc...
Dla bardziej zainteresowanych wyglądem płytki w rozdzielczości wyższej niż (popiół ?) diamentu nie znalazłem, choć może, któryś z czytelników wątpi, że ja nim jestem, choć szlifować się już Polakom nie dam, bo nie mają pojęcia z którego kotła będzie problem im wyjść... Kotłownia www.przyJJaciele.pl pokaże obraz Polskiego Piekła.niet