Witam, mam problem z tym laptopem. Aktualizowałem bios, wszystko przebiegło dobrze, bios został wykasowany po czym zaprogramowany, weryfikacja przebiegła ok, laptop wyłączył się po kilku sekundach czyli tak jak powinno być. Włączam go a tu nic, tzn. czarny ekran, po kilku sekundach wentylator rozkręca się na max, dioda zasilania świeci a nie startuje. Pytanie co zrobić teraz? Czy tylko zewnętrzny programator czy jest inny sposób? Czy jest sposób z tym lapkiem typu CrisDisk?
Rozkręciłem laptopa i wyjąłem baterię biosu, na pół minuty wcisnołem i przytrzymałem włącznik, włożyłem baterię i efekt taki że po wpięciu ładowarki od razu świeci dioda biała, na pół sekundy włącza się wentylator, radiator się grzeje i cisza, czasem diody jeszcze migają a czasem objaw taki jak przed resetem czyli załączy się wentylator nic nie startuje.
Rozkręciłem laptopa i wyjąłem baterię biosu, na pół minuty wcisnołem i przytrzymałem włącznik, włożyłem baterię i efekt taki że po wpięciu ładowarki od razu świeci dioda biała, na pół sekundy włącza się wentylator, radiator się grzeje i cisza, czasem diody jeszcze migają a czasem objaw taki jak przed resetem czyli załączy się wentylator nic nie startuje.