logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Dokończenie projektu, wybranie glośników, prace wykończeniowe

kajzerek90 11 Lis 2014 00:30 681 0
REKLAMA
  • #1 14120256
    kajzerek90
    Poziom 9  
    Witam, jeżeli wybrałem zły temat to sory. Pisze do was z prośbą o dokończenie projektu. Dostałem takie o to masywne pudła wykonane z płyty z MDF od wujka stolarza i zostało tylko dobrać do nich odpowiednie głośniki i zwrotnice. Wiem ze jest wiele innych projektów ale ja chce stworzyć nowy, a zresztą ciężko było by dobrać jakiś inny projekt to takich kolumn bo wymiany jednej to 25x35x95cm, czyli ponad 83l. Zastanawiam sie nad typem obudowy <bass-reflex, czy zamknięta czy jaka tam by była najlepsza>. Dobra stroną do wyboru głośników i zwrotnic jest chyba ta; http://www.skleptonsil.pl/ Widziałem na forum wiele osób ktore umiały dobrać głośniki i zwrotnice więc prosiłbym o pomoc i mi. Głośniki miały by grac w pokoju 5x10m oraz czasem na jakiejś domówce. Nie chciałbym za to wszystko zapłacić 1000zl także prosiłbym o takie sprzęty w miarę dobrej jakości ale i w przyzwoitej cenie. Mam w planach 3 głośniki ; nisko srednio i wysokotonowe, ale jestem otwarty na propozycje! prosze o szybka odp i doradzenie w tej sprawie.
    Dokończenie projektu, wybranie glośników, prace wykończeniowe Dokończenie projektu, wybranie glośników, prace wykończeniowe Dokończenie projektu, wybranie glośników, prace wykończeniowe Dokończenie projektu, wybranie glośników, prace wykończeniowe Dokończenie projektu, wybranie glośników, prace wykończeniowe
  • REKLAMA
REKLAMA