Witam, jeżeli wybrałem zły temat to sory. Pisze do was z prośbą o dokończenie projektu. Dostałem takie o to masywne pudła wykonane z płyty z MDF od wujka stolarza i zostało tylko dobrać do nich odpowiednie głośniki i zwrotnice. Wiem ze jest wiele innych projektów ale ja chce stworzyć nowy, a zresztą ciężko było by dobrać jakiś inny projekt to takich kolumn bo wymiany jednej to 25x35x95cm, czyli ponad 83l. Zastanawiam sie nad typem obudowy <bass-reflex, czy zamknięta czy jaka tam by była najlepsza>. Dobra stroną do wyboru głośników i zwrotnic jest chyba ta; http://www.skleptonsil.pl/ Widziałem na forum wiele osób ktore umiały dobrać głośniki i zwrotnice więc prosiłbym o pomoc i mi. Głośniki miały by grac w pokoju 5x10m oraz czasem na jakiejś domówce. Nie chciałbym za to wszystko zapłacić 1000zl także prosiłbym o takie sprzęty w miarę dobrej jakości ale i w przyzwoitej cenie. Mam w planach 3 głośniki ; nisko srednio i wysokotonowe, ale jestem otwarty na propozycje! prosze o szybka odp i doradzenie w tej sprawie.