Witam, również mam problem z JAVĄ. Próbowałam odinstalować przeglądarkę Google Chrome, niestety w Panelu sterowania, Dodaj/usuń programy przeglądarki nie ma. Po wejściu w ustawienia zaawansowane w celu zresetowania ustawień nie znalazłam takiej opcji. :/
Będę wdzięczna za pomoc.
Załączniki:
Shortcut.txt(51.71 KB)
Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
FRST.txt(36.89 KB)
Addition.txt(31.99 KB)
Odinstaluj dosearches Browser Protecter,Supreme AdBlocker,SW-Booster,SW-Sustainer.Pobierz i uruchom AdwCleaner https://toolslib.net/downloads/finish/1/ Kliknij Szukaj i później Usuń.
Pokaż nowe logi z FRST.
AVG Web TuneUp nie reaguje podczas próby odinstalowania, przy próbie odinstalowania SW-Sustainer z kolei pojawia się komunikat: wystąpił problem podczas uruchamiania pliku C:\PROGRA~2\DeltaFix\DeltaFix.dll. Nie można odnaleźć określonego modułu.
Natomiast w przeglądarce Google Chrome brak opcji do zresetowania ustawień.
Google Chrome. Tak, wiem, że wszystkie mają, ale albo jestem ślepa i nie widzę, choć szukam tej opcji już od dłuższego czasu, albo po prostu jej nie ma.
Z całym szacunkiem, ale potrafię szukac i czytać. Od pierwszego postu zaznaczam, ze nie mogę zresetowac ustawień przeglądarki, bo po prostu nie ma takiej opcji po wejściu w ustawienia, ustawienia zaawansowane. I ja naprawdę nie mam pojęcia dlaczego tej opcji u mnie nie ma.
Wczoraj musiało coś nie pójść z instalacją, dziś zainstalowałam i w końcu pojawiła się opcja zresetowania ustawień i póki co, komunikat przestał się pojawiać, także sukces! Bardzo dziękuję za pomoc mądrzejszym ode mnie ludziom! "Piona" dla wszystkich!
Zarejestruj konto, Zaloguj się i bądź aktywny na forum, a wtedy reklamy nie będą się pojawiać. Otrzymaj punkty za rejestrację oraz odpowiedzi.
✨ Użytkownik zgłosił problem z komunikatem Java oraz brakiem opcji resetowania przeglądarki Google Chrome w ustawieniach. Po próbie odinstalowania Chrome z Panelu sterowania, użytkownik nie znalazł odpowiedniej opcji. W odpowiedziach zasugerowano usunięcie potencjalnie szkodliwego oprogramowania, takiego jak AVG Web TuneUp i SW-Sustainer, oraz użycie narzędzi takich jak AdwCleaner i FRST. Po kilku próbach i instalacji przeglądarki Chrome, użytkownik w końcu uzyskał dostęp do opcji resetowania ustawień, co rozwiązało problem z komunikatem. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.