logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

6010+fun2+funprog - brak efektów po programowaniu karty, co robić?

werder 06 Maj 2005 12:02 1212 8
REKLAMA
  • #1 1466152
    werder
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam mam problem z tym sprzetem,posiadam 6010+fun2+funprog.Tuner jest odpowiednio zaprogramowany wiec mysle ze problem tkwi we wsadzie do karty. Uzywalem funmagic potem funprom i dalej efektow brak.Za wszelkie pomocne wskazowki z gory dzieki
  • REKLAMA
  • #2 1466297
    osa116
    Poziom 18  
    Ocena: 18
    Za mało napisałeś. Jaki softi fix w nim, jaki wsad na kartę?
  • #3 1466725
    werder
    Poziom 11  
    ok wgralem najnowszy soft do dekodera 6.02 fix 8 i jestem juz pewien ze chodzi o wsad do funki,wsad pobralem z philips.int.pl-->wsady fun.Gdzie moge znalezc odpowiedni wsad?
  • REKLAMA
  • #4 1468288
    osa116
    Poziom 18  
    Wsad do Funki "Fun_Emu_v1". A próbowałeś na AXN wyciągnąć i łożyć kartę, żeby złapało klucze, niekiedy trzeba kilka razy!
    Może to być też wina listy kanałów.
  • REKLAMA
  • #5 1470474
    tygrys_michal
    Poziom 19  
    Ocena: 34
    ja mam wsad ze strony tomy'ego i wszystko dziala
  • REKLAMA
  • #6 1471904
    werder
    Poziom 11  
    Mam prosbe mozecie mi zgrac i wyslac dzialajacy wsad bo juz nie mam pomyslow co jest nie tak.Z gory dzieki rekord(_at_)o2.pl
  • #8 1479888
    werder
    Poziom 11  
    jeszcze nie poradzilem sobie z tym philipsem dlatego mam jeszcze pytanie,jaka jest roznica miedzy lista z/bez providera 7001 bo probowalem obydwu i tez nie chce ruszyc dodam ze mam fun2 platik,drugie pytanie czy tuner po wlozeniu karty do slotu zapisuje cos na niej?i trzecie pytanie dlaczego wszyscy pisza ze klucze lapie sie na axn?aha jeszcze jedno wsad pobrany ze strony to tylko jeden plik flash.bin dlaczego nie uzywa sie int i ee.Dopiero rozpracowuje philipsa i nie mam pojecia dlaczego nie chce ruszyc wiec dzieki za pomoc
  • #9 1480298
    osa116
    Poziom 18  
    Pod kartę fun powinna byc lista z prov. 7101. co do wsadu na kartę potrzebujesz tylko flash to wystarczy.

Podsumowanie tematu

✨ Problem dotyczy braku efektów po zaprogramowaniu karty w zestawie 6010+fun2+funprog. Użytkownik zainstalował najnowszy soft do dekodera (6.02 fix 8) i podejrzewa, że problem leży we wsadzie do karty. Próby użycia wsadów z funmagic i funprom nie przyniosły rezultatów. Zalecane jest użycie wsadu "Fun_Emu_v1" oraz wielokrotne wkładanie i wyjmowanie karty na kanale AXN, aby tuner mógł złapać klucze. Wsad powinien być pojedynczym plikiem flash.bin, bez konieczności używania plików int i ee. Pod kartę fun2 rekomendowana jest lista kanałów z providera 7101. Tuner po włożeniu karty do slotu zapisuje na niej dane. Dostępne są różne źródła wsadów, m.in. strony philips.int.pl, tomy'ego oraz upload.dvhk.pl. Problem może także wynikać z nieodpowiedniej listy kanałów.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA