Witam, mam problem zakupiłem niedawno nowy telewizor led samsung UE32H5500 i mam kłopot, po włączeniu(choć nie zawsze) pół ekranu jest w poziome różowe paski (co widać na zdjęciach) a drugie pół normalnie odbiera, a menu telewizora i napis smart tv na początku jest normalnie na cały ekran. Telewizor jest podłączony kablem hdmi do dekodera mag 250 (telewizja jambox). Dzwoniłem do sklepu, w którym kupiłem telewizor i mi powiedzieli, że wina może być też kabla lub dekodera i żebym podłączył pendriva lub usb, podłączyłem i normalnie śmiga. Proszę o pomoc, czy jest możliwe, że to jakieś gniazdo z tyłu telewizora jest zepsute?
Aha, jeszcze gość mówił, żebym przełączył z hdmi1(STB) na hdmi2(ARC) z tyłu telewizora, oprócz tego jest jeszcze hdmi3 (DVI), sorry, że się tak rozpisuję, ale nie znam się na tym kompletnie :/
Aha, jeszcze gość mówił, żebym przełączył z hdmi1(STB) na hdmi2(ARC) z tyłu telewizora, oprócz tego jest jeszcze hdmi3 (DVI), sorry, że się tak rozpisuję, ale nie znam się na tym kompletnie :/