Potrzebuje porady przy zakupie miniwieży w przedziale cenowym 600 zł-800 zł.
( brak głośników w monitorze). Mile widziane konkretne modele .
( brak głośników w monitorze). Mile widziane konkretne modele .
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamlutek 1555 napisał:Czyli chcesz wywalić 8 setek w błoto?liczę się z tym że w tym przedziale cenowym nie będzie rewelacji , byle grało w miarę czysto, miało jakieś gniazda pod kompa.
lutek 1555 napisał:Nie możesz zdać się na naszą wiedzę?używki nie kupię bo się w temacie nie orientuję,
lutek 1555 napisał:Wymagań to Ty nie masz żadnych, ale uparcie jesteś przeciwny używanym sprzętom.Przedtem wystarczały mi głośniki w monitorze.
Moderowany przez telecaster1951:Proszę podać zatem konkretne wymagania!
3.1.11. Zabronione jest publikowanie wpisów nie zawierających merytorycznej treści, zawierających szkodliwe porady, porady nie będące próbą rozwiązania problemu oraz publikowanie identycznych wpisów następujących po sobie lub powtarzających informacje ujęte w toku dyskusji.
3.1.15. Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.
lutek 1555 napisał:Przedtem wystarczały mi głośniki w monitorze.
lutek 1555 napisał:Miniwieża 600-800 zł, z CD, USB, radio, mp3, możliwość podpięcia do komputera.
Interesują mnie nowe ( złe doświadczenia z używanym ).
Pain napisał:Jedyne wyjście. W tym budżecie można wziąć cokolwiek, bo jakość i brzmienie będą podobne.
Najlepszym rozwiązaniem będzie wziąć płytę/pendrive ze swoja muzyką i udać się do sklepu w celu odsłuchu.
lutek 1555 napisał:Wieża musi mieć wejście AUX. Do tego będziesz potrzebować kabel 2 x RCA -- mini jack żeby podłączyć się do karty w komputerze.
Jakie funkcje i gniazda musi mieć nowy nabytek abym mógł podłączyć go bezpośrednio pod komputer ( monitor bez głośników z wejściem na mini jack)?