logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pralka Aqualtis AQM9D 49 U - jak usunąć drut z kapelusza bez wyjmowania grzałki?

TheLordRambo 18 Gru 2014 20:08 1500 2
REKLAMA
  • #1 14234987
    TheLordRambo
    Poziom 2  
    Witam, do pralki między bęben a osłonę dostał się drut z kapelusza. Otóż czytałem na forum podpowiedzi żeby wyciągnąć grzałkę, niestety w moim przypadku nie jest to możliwe, ponieważ drut zahaczył się o grzałkę i nie da się jej wyciągnąć bardziej niż na 5 cm. Czy jest jakiś inny sposób na dostanie się do pralki we w miarę łatwy sposób?
    P.S. próbowałem zdjąć te plastikowe wałki w środku bębna, jednak nie chciały się ruszyć.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 14235146
    Zbyszek K.
    Poziom 14  
    Ocena: 40
    heh...
    Ja druty ze stanika mojej żony wyciągaŁem dwa razy - ......przez otwór spustu wody od dolu czyli rurę odpŁywową Łączącą bęben z pompą wodną.
    Ciężko byŁo za drugim razem.. ale poszŁo -
    tak że żona dostaŁa z...by i zapowiedziaŁem Jej , że nowa pralkę za trzecim razem będzie kupować za swoją kasę , czyli tyle ile zarabia na miesiąc - już od tamtej pory nigdy Jej się nie zapomniaŁo wyjąc drutów albo juz ich nie używa - nie mój problem..
  • #3 14235813
    TheLordRambo
    Poziom 2  
    Dzięki za szybką odpowiedź, Pomogło ;)
REKLAMA