Witam
Przejrzałem "szukaj" i nie znalazłem konkretnej odpowiedzi w podobnych tematach.
Nie chcę niespodzianek w niedzielny dzień więc wolę dostać informacji od osób lepiej znających się niż ja.
Posiadam piec IMMERGAS VICTRIX ZEUS Superior + sterowanie na kablu + puszkę na zewnątrz budynku (chyba czujnik temp)
Zakupiłem sterownik bezprzewodowy TYBOX 137
Rozkręciłem piec w celu podłączenia się, i się poddałem.
PYTANIA :
Jak to podłączyć bo oznaczenia z instrukcji nie pokrywają się z oznaczeniami na płycie ?
Sterownik TYBOX 137, nadajnik i 4 przewody
Schemat w instrukcji sterownika TYBOX 137
Płyta główna kotła , oznaczenia płyty, podłączony czujnik zewn temp dwoma przewodami + podłączony obecny sterownik pokojowy dwoma kolejnymi przewodami
Złącza zasilania na płycie głównej kotła
Schemat kotła na obudowie
Kocioł Immergas
Obecny sterownik pokojowy na kablu
Przejrzałem "szukaj" i nie znalazłem konkretnej odpowiedzi w podobnych tematach.
Nie chcę niespodzianek w niedzielny dzień więc wolę dostać informacji od osób lepiej znających się niż ja.
Posiadam piec IMMERGAS VICTRIX ZEUS Superior + sterowanie na kablu + puszkę na zewnątrz budynku (chyba czujnik temp)
Zakupiłem sterownik bezprzewodowy TYBOX 137
Rozkręciłem piec w celu podłączenia się, i się poddałem.
PYTANIA :
Jak to podłączyć bo oznaczenia z instrukcji nie pokrywają się z oznaczeniami na płycie ?
Sterownik TYBOX 137, nadajnik i 4 przewody
Schemat w instrukcji sterownika TYBOX 137
Płyta główna kotła , oznaczenia płyty, podłączony czujnik zewn temp dwoma przewodami + podłączony obecny sterownik pokojowy dwoma kolejnymi przewodami
Złącza zasilania na płycie głównej kotła
Schemat kotła na obudowie
Kocioł Immergas
Obecny sterownik pokojowy na kablu