Witam, mam następujący problem systemu. Po otwarciu jakiegokolwiek folderu dochodzi do zacięcia danego folderu, działa wszystko oprócz otwartego okna. Nie można go zamknąć ani otworzyć żadnej zawartości tego folderu. Problem na jakiś czas znika po otwarciu menadżera zadań ale po paru chwilach wraca. Kolejny przykład to przeglądarka Google Chrome po otwarciu nowej karty, przy próbie przełączenia na inną kartę powoduje zamykanie jej.
Żaden program antywirusowy jaki miałem nie wykrywał zagrożenia ani błędów tak samo programy typu CCleaner lub ADW Cleaner nie pomagają. Z formatowałem wszystkie partycje dysku, nagrałem nowy system ale problem pozostał.
Problem zaczął się na laptopie prawdopodobnie przy przerzucaniu plików z pendrive i niestety taki sam problem jest teraz na komputerze stacjonarnym i notebooku ( nie podłączonym w ogóle do internetu).
Proszę o jakieś rady jak rozwiązać ten problem.
Żaden program antywirusowy jaki miałem nie wykrywał zagrożenia ani błędów tak samo programy typu CCleaner lub ADW Cleaner nie pomagają. Z formatowałem wszystkie partycje dysku, nagrałem nowy system ale problem pozostał.
Problem zaczął się na laptopie prawdopodobnie przy przerzucaniu plików z pendrive i niestety taki sam problem jest teraz na komputerze stacjonarnym i notebooku ( nie podłączonym w ogóle do internetu).
Proszę o jakieś rady jak rozwiązać ten problem.