Czy ktoś wie jaki termostat kupić do tej lodówki - zfc22/9k? rok produkcji lodówki ok.1993. Poprzedni trmostat to Danfoss, którego w Internecie nie znalazłem.
Dzięki, ale ten już widziałem - za drogo, za długo. Sorry, zapomniałem napisać, że chodzi mi o jakiś tańszy zamiennik. Ewentualnie jakich parametrów mam szukać.
Witam.
Co do temperatur, to w zasadzie każdy do zamrażarko chłodziarki pasuje. Ważne wymiary, aby się zmieścił, "pokrętka" podłączenie, styki, długość kapilary.
( NORTH na znanym portalu (bo taniej) nr aukcji 4814467189 - tam jest 077B5224 (powinien pasować), ale w/g katalogu do tej lodówki powinien być 077B6272, który też tam mają trochę taniej niż na stronie North. Zadzwoń do nich - tak proponują.
W końcu wybrałem termostat K59L1119 noname. Ma zbliżone parametry do oryginalnego, cena 43,16zł w north.pl. Trochę przydługa kapilara, ale jakoś upchnąłem. Lodówka działa.
Zarejestruj konto, Zaloguj się i bądź aktywny na forum, a wtedy reklamy nie będą się pojawiać. Otrzymaj punkty za rejestrację oraz odpowiedzi.