logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

LUDZIE KTO MA FLESHA DO SIEMENSA S35 W JEZYKU POLSKIM POMOCY

Pawel52 11 Maj 2005 19:42 1077 8
REKLAMA
  • #1 1483487
    Pawel52
    Poziom 2  
    KTO TAKI BEDZIE MIŁY I ŁASKAWY ZEBY MI FLESHA PRZESŁAC DO SIEMENSA S35 Z POLSKIM MENU OBOJETNIE JAKA WERSJA ZEBY TYLKO CHODZIŁ BO JA MAM FLESHA ALE JAK WGRAM GO TO WŁĄCZY SIE TELEFON POCHODZI JAKIES 2 MINUTY I SIE WYŁANCZA I JAK GO PONOWNIE WŁANCZAM TO OSWIECA SIE WYSWIETLACZ I TAKA CEGIEŁKA MAŁA U GORY SIE POKAZUJE I NIC WIECEJ TAK JAK BY SIMLOCK BYŁ ZLE SCIĄGNIETY ALE JAK SCIĄGNE SIMLOKA TO JEST OK ALE POCHODZI 2 MINUTY I TO SAMO OD NOWA SIE DZIEJE POMOCY!!!!!
  • REKLAMA
  • #3 1483531
    Mariusz i Ola
    Poziom 21  
    Ocena: 3
    1. Nie pisz dużymi LITERAMI!!! Nigdy!
    2. Użyj przycisku szukaj - a powinieneś otrzymać to czego szukasz. (to nie chat)
  • REKLAMA
  • #4 1483560
    Kolba44
    Poziom 17  
    Ocena: 4
    witam.
    ustaw przy sciaganiu simlocka imei spod baterii i bedzie wszystko ok...
    pozdrawiam
    kolba44
  • REKLAMA
  • #5 1484021
    Pawel52
    Poziom 2  
    robie co moge i nie pomaga chodzi na fleshu z tej strony co podaliscie mi ale tm nie ma Polskiego menu ale chodzi prosze jak macie flesha z polskim menu to dajcie błagam
  • #6 1484241
    ninjahwdp
    Poziom 28  
    to wgraj modyfikowany na tej stronie masz, zyskasz duzo bajerow i polski jezyk
  • REKLAMA
  • #7 1484310
    bartosz805
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    sprobuj ten:D
    Załączniki:
    • s35.rar (1.58 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #8 1484432
    kameleon5
    Poziom 21  
    Ocena: 4
    Nie pisz dużymi to po pierwsze a po drugie od czego masz google flash-y do siemensów jest w hu.............
  • #9 1485256
    Pawel52
    Poziom 2  
    dzieki wam za pomoc wszystko sie udało chodzi teraz jak maszynka jeszcze raz dzieki

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik miał problem z wgraniem oprogramowania (flash) do telefonu Siemens S35, który po wgraniu softu uruchamiał się, działał około 2 minut, a następnie wyłączał się i wyświetlał symbol cegiełki, co sugerowało błędne zdjęcie simlocka. Wskazano, że przy zdejmowaniu simlocka należy ustawić poprawnie IMEI spod baterii. Zaproponowano skorzystanie z dostępnych na stronie simplegsm.info softów oraz modyfikowanych wersji firmware z polskim menu, które oferują dodatkowe funkcje i stabilność działania. Po zastosowaniu tych wskazówek problem został rozwiązany i telefon działał poprawnie. Dodatkowo przypomniano o zasadzie niepisania postów wielkimi literami oraz korzystaniu z funkcji wyszukiwania na forum.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA