Szukam dokumentacji do tejże drukarki. To pocżatek mojej przygody z laserami więc wolałbym czerpać wiedzę nie z własnych błędów. Forum przeszukałem i nic takiego nie znalazłem (znaczy się dokumentacji
). W tej chwili sprzęt działa (chciałem dodać ramu) ale wolę się zabezpieczyć. Niedługo pilną sprawą będzie toner -> i teraz pytanie.
Obok pojemnika z tonerem jest zielony przycisk / wajcha. Przesuwanie i wciskanie jej z umiarkowaną siłą nic nie daje, kartridża nie da się wyjąć a zielone diabelstwo ani drgnie. Czy robię to za słabo i powinienem się nie opalać czy też coś się zapiekło (albo cuś) i jest jakiśpatent na odblokowanie? Nie chcę czegkoś zje* (ułamać na przykład).
zmieniłem temat
kosmita
Obok pojemnika z tonerem jest zielony przycisk / wajcha. Przesuwanie i wciskanie jej z umiarkowaną siłą nic nie daje, kartridża nie da się wyjąć a zielone diabelstwo ani drgnie. Czy robię to za słabo i powinienem się nie opalać czy też coś się zapiekło (albo cuś) i jest jakiśpatent na odblokowanie? Nie chcę czegkoś zje* (ułamać na przykład).
zmieniłem temat
kosmita