logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak uzupełnić toner w drukarce Kyocera FS-680 TK-16? Instrukcje krok po kroku

Jenot 22 Cze 2005 13:14 815 2
REKLAMA
  • #1 1597832
    Jenot
    Poziom 11  
    Witam,

Kupiłem proszek do tonera do w/w drukarki ale mam kłopot z jego uzupełnieniem. Po prostu nie do końca pewnie jestem jak go wymienić - gdzie wsypać, a co wysypać. Z elektrody doczytałem się że kaseta z tonerem ma pojemnik na zużyty toner i niezużty i wolałbym sie nie pomylić. Porszę o wskazówki jak dokonać wymiany proszku tonera w kasecie (podobno jest to bardzo proste (sic!)). Z góry bardzo dziękuję za wszelką pomoc i pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 1598624
    tomi_n
    Poziom 15  
    Ocena: 7
    Bo to jest bardzo proste!!!

Wysyp resztkę tonera z TK16 po uprzednim otwarciu korka z prawej strony a następnie wsyp zasypkę i zatkaj otwór :)
  • #3 1598989
    forteca
    Specjalista KYOCERA
    Ocena: 82
    Witam

A potem pozostaje tylko czekac i patrzec.....kiedy drukarka sie sama :D zasmieci.....zuzytym tonerem....oj panowie :!: .....a o wysypaniu zuzytego tonera z pojemnikka.....to co?....ktos juz to zrobil?...czy sie zapomialo? :)

Pozdrawiam

PS.
    Do Jenot....jesli juz chcesz sie w to bawic....to delikatnie wysyp...najlepiej odkurz....zuzyty toner....po lewej stronie masz otworek....delikatnie :!: przechyl.....zapewne bedzie sie strasznie pylic....no chyba ze zrobisz to na powietrzu....tylko co sie stanie z naszym ukochanym srodoowiskiem ;)
REKLAMA