logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 9210: Jak wgrać i otworzyć zdjęcia, zmienić dzwonek, znaleźć kalkulator?

kokoszka 14 Maj 2005 16:13 1954 4
REKLAMA
  • #1 1492095
    kokoszka
    Poziom 12  
    Ocena: 3
    Witam, mam kilka pytan zwiazanych z NOKIA 9210.
    1) Jak wgram z komputera do telefonu obraz ( 640 x 480 ) to jąką aplikacją można go otworzyc ?
    2) Po wgraniu zdjęcia ok 300KB ( na C: = 2MB wolnego D: =120MB ) pokazuje mi że jest za mało pamięci - i tutaj jest problem dlaczego ? ( foto wgrywalem na D: )
    3) gdzie znajdę kalkulator w tel. - albo gdzie mozna go pobrać
    4) Czy jest możliwość zmiany dzwonka tel. , sms-a ? - bo coś mi się zdaje ze mam tylko jeden :| - a z małego wyświetlacza nie mogę się dostać do ustawień dzwonka ( zmiana i głośność ) - moze jakies namiary ?

Z gory dzieki za odpowiedz i pomoc.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 1494454
    soundman
    Poziom 17  
    Ocena: 12
    Z tego co piszesz to widzę ze masz połowe softu nie powgrywane. Na stronce nokiiw dziale supportu 9210 znajdziesz wszystkie podstawowe programiki dwa najwazniejsze jakie powinieneś wgrywać po formatowaniu fona to all nokia 9210 data i all memmory card data obydwa sciągniesz wlasnie ze stronki nokii wtedy będziesz miał mozliwosc zmiany dzwonków oglądania grafik bedzie kalkulator itp.
  • REKLAMA
  • #3 1494502
    kokoszka
    Poziom 12  
    Ocena: 3
    Dziękuję za ową odpowiedź i jeszcze chciałem się zapytać jak zrobic formatowanie tego tel. , i jakby byla mozliwość o podanie linka do tego programu tzn do tego softu. ( czy dalej będę miał wszystko w języku polskim ? )
    PS. Czym będę mógł wgrać ten soft ? / teraz jak wchodzę do opcji Profil to nie mogę nic wybrać bo wyskakuje mi taki błąd. ( ekran w zał. )
    Załączniki:
    • Nokia 9210: Jak wgrać i otworzyć zdjęcia, zmienić dzwonek, znaleźć kalkulator? 2.JPG (109.68 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #4 1494599
    soundman
    Poziom 17  
    Ocena: 12
    Kernel exec to błąd jądra systemu ale to sie czasami zdaza chyba ze jak wchodzisz za kazdym razem to się to pojawia to juz masz problemy z softem ale to powinno zniknąć po formacie.

Co do linków to proszę bardzo http://www.nokia.com/nokia/0,,1896,00.html

najpierw sprawdzasz jaką masz wersję softu a potem wybierasz oprogramowanie dla tej wersji softu.

Co do formatowania to restatujesz fona przez wyjęcie baterii i jak tylko pokazą się ręce wciskasz ctrl + shift + F i komunikator pyta czy napewno sformatować potwierdzasz i leci.

Po więcej informacji zapraszam na http://www.9210.tomkiewicz.hostings.pl
REKLAMA