logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

ZTE Blade G zawiesza się na logo Play po aktualizacji Androida - co robić?

wiktord15 03 Lut 2015 16:19 1011 0
REKLAMA
  • #1 14399658
    wiktord15
    Poziom 1  
    Ocena: 1
    Witam. Mam od jakichś dwóch tygodni problem z moim ZTE. Do tej pory jedyny problem to było ogólne zamulenie telefonu, ale wystarczyło go wyłączyć i włączyć ponownie i śmigał. No i któregoś ranka miałem ustawiony budzik i telefon nie zadzwonił. Był ogólnie wyłączony i przy naciskaniu przycisku od włączania mrygała czerwona dioda. Podłączyłem do ładowania i po powrocie o dziwo włączył się ale widniało jedynie logo Play i nie szło dalej. Próbując to naprawić wszedłem w tryb recovery. Próbowałem coś zdziałać i najpierw zresetowałem wszystko (usunąłem aplikacje, kontakty itd.) a potem wszedłem w opcję apply update from ADB. Po ponownym uruchomieniu Android zaczął się aktualizować i moim oczom ukazało się wprowadzenie, ustawianie godziny jakbym dopiero co kupił telefon. Szczęśliwy, ze naprawiłem usterkę pobrałem aktualizację do YouTube i użytkowałem telefon może ze 2-3 dni i znowu to samo. Telefon sam się wyłączył doszedł do logo Play i koniec. Ponowiłem operację naprawy i znowu zadziałało tym razem na nieco dłużej, bo aż na tydzień, lecz dzisiaj znowu się to stało. Nie mam zamiaru co kilka dni pobierać wszystkiego od nowa , może wiecie jak naprawić ten problem ?
  • REKLAMA
REKLAMA