logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

MyPhone Cube - jak wgrać ROM przez kartę SD i tryb Recovery?

OskarV1 09 Lut 2015 07:52 5889 8
REKLAMA
  • #1 14419915
    OskarV1
    Poziom 9  
    Ocena: 3
    Witam jestem posiadaczem MyPhone Cube i ostatnio zepsuł mi się android - piszę że aplikacja kreator konfiguracji została zatrzymana i nie mogę go włączyć. I mam pytanie jak mogę wgrać roma do tego telefonu przez kartę sd i tryb Recovery i czy to musi być specialny rom ?
  • REKLAMA
  • #3 14419935
    OskarV1
    Poziom 9  
    Witam właśnie mam problem,ponieważ ten SP Flash Tool nie wykrywa mojego telefonu

Dodano po 19 [minuty]:

Witam próbowałem 5 razy i nic się nie zainstalowało
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 14420718
    OskarV1
    Poziom 9  
    Witam to zainstalowałem ale nadal nie wykrywa i pisze coś Mt65
  • REKLAMA
  • #6 14420773
    leonov
    Poziom 43  
    Ocena: 2239
    Poczytaj w tym wątku który podałem wyżej, sprawdź inne sterowniki, komputer, kabel itp.
  • #7 14423741
    OskarV1
    Poziom 9  
    Witam a backupu jak mogę wgrać. mogę go jakoś pobrac?
  • #8 14424319
    leonov
    Poziom 43  
    Ocena: 2239
    Backup wgrywasz przez recovery, pobrać możesz jak go ktoś zrobi i udostępni.
  • #9 14424482
    OskarV1
    Poziom 9  
    Dobrze pobrałem Backupa i gdzie go mam dalej wrzucić na kartę sd ? aby mi go wykryło ?

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik posiadający telefon MyPhone Cube napotkał problem z systemem Android, który przestał działać, wyświetlając komunikat o zatrzymaniu aplikacji kreatora konfiguracji. Zadał pytanie dotyczące wgrania ROM-u przez kartę SD oraz tryb Recovery. W odpowiedziach zasugerowano instalację sterowników USB oraz użycie narzędzia SP Flash Tool, które jednak nie wykrywało telefonu. Użytkownik pytał również o możliwość wgrania backupu, co można zrobić przez tryb recovery, a backup można pobrać od innych użytkowników. Pojawiły się pytania o lokalizację pliku backupu na karcie SD.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA