logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki laptop 14-15 z i5, 4-8GB RAM, SSD, dedykowaną grafiką i podświetlaną klawiaturą do 2700 zł?

bulka2609 20 Lut 2015 15:41 606 1
REKLAMA
  • #1 14458825
    bulka2609
    Poziom 8  
    Witam serdecznie, proszę o pomoc bo już od 4 miesięcy rozglądam się za nowym laptopem i dalej jestem w d... :) Co do wymagań, hmm, jeśli chodzi o procesor to nie musi być jakiś demon, wystarczy coś wydajnego, i5 intela myślę, że będzie ok, od 4 do 8 GB RAM-u z możliwością rozbudowy, zależy mi na dedykowanej grafice, dysk nie musi być megawielki, dobrze by było posiadać chociaż hybrydowy, mile widziane ssd, 14-15 cali, bardzo ważna jest dla mnie podświetlana klawiatura, napęd optyczny niekoniecznie, dobry dźwięk, najlepiej bez systemu w zestawie, dobrze by było gdyby miał aluminiową obudowę aczkolwiek solidny plastik też wchodzi w rachubę, matryca najlepiej błyszcząca bo lepiej oddaje kolory, nie ma być to laptop przeznaczony do gier, ale jeśli będą chodzić jakieś nowsze tytuły, to również nie pogardzę, budżet 2500 zł +/- 200 zł. Z góry dzięki za pomoc :)
  • REKLAMA
REKLAMA