logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak podłączyć radio w VW Polo Classic? Schematy, kostki, zdjęcia

karol1131 28 Lut 2015 16:04 1173 5
REKLAMA
  • #1 14486473
    karol1131
    Poziom 2  
    Witam, czy ktoś byłby w stanie mi pomóc jak podłączyć to radio ? Obojętnie jak czy bezpośrednio pod kable wyprowadzone w samochodzie - VW Polo Classic, lub do tej kostki na załączonym zdj. Może ktoś ma takie radio i posiada schemat ? Niestety nigdzie nie mogę znaleźć na necie rozpiski radia ;/ A może ktoś posiada taką kostkę na sprzedaż ? Dodaje zdjęcia, może w czymś pomogą. Z góry dziękuje za jakąkolwiek pomoc :)
    Jak podłączyć radio w VW Polo Classic? Schematy, kostki, zdjęcia Jak podłączyć radio w VW Polo Classic? Schematy, kostki, zdjęcia Jak podłączyć radio w VW Polo Classic? Schematy, kostki, zdjęcia Jak podłączyć radio w VW Polo Classic? Schematy, kostki, zdjęcia Jak podłączyć radio w VW Polo Classic? Schematy, kostki, zdjęcia
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 14486511
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #4 14486582
    elemen_th
    Poziom 29  
    Ocena: 181
    Fiolet, biały, zielony, szary to głośniki + i -, żółty + po stacyjce, czerwony + z akumulatora, czarny -.
  • REKLAMA
  • #5 14486616
    karol1131
    Poziom 2  
    elemen_th napisał:
    Fiolet, biały, zielony, szary to głośniki + i -, żółty + po stacyjce, czerwony + z akumulatora, czarny -.

Tak, tylko teraz powiedz mi które z którymi kablami w kostce w aucie to podłączyć. ;/
  • #6 14486850
    elemen_th
    Poziom 29  
    Ocena: 181
    Poszukaj rozpiski kostki iso.
REKLAMA