logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Dell Latitude C600 - Sterowniki karty graficznej nie chcą się zainstalować

cwieku333 05 Mar 2015 19:38 936 2
REKLAMA
  • #1 14503559
    cwieku333
    Poziom 2  
    Witam wszystkich. Potrzebuje sterowników karty graficznej do laptopa Dell Latitude C600. Te które znalazłem na stronie producenta nie chcą się zainstalować. Może ktoś mi poszukać innych lub napisać jak zainstalować te ze strony dell?
  • REKLAMA
  • #2 14503633
    MariooshR
    Poziom 12  
    Witam. Jeszcze nie spotkałem się żeby sterowniki ze strony Dela nie działały, może nie zauważył kolega opcji "Zmień system operacyjny​" i wybrał co akurat wskoczyło.
    http://www.dell.com/support/home/pl/pl/pldhs1/product-support/product/latitude-c600/drivers
    Nie ma sterów pod Vistę ,7 i 8, gdyby kol. miał zainstalowany któryś z tych systemów to trzeba ręcznie wgrać sterowniki od producentów chipsetów.
    Ewentualnie ściągnąć DriverPack Solution 14.16 Full [ISO] i powinno załatwić sprawę.
  • #3 14503830
    cwieku333
    Poziom 2  
    Sterowniki pobierałem pod system jaki mam czyli Windows XP. Podczas instalacji wyskakują dwa błędy ,,INF error Video driver not found" oraz ,,Setup was unable to complete the installation. Try to setup your display adapter with a standard VGA driver before running setup"

Dodano po 26 [minuty]:

Problem rozwiązany. Jak się okazało model laptopa to nie c600 tylko c610. Sterowniki do odpowiedniego modelu zainstalowały się bez żadnych problemów.
REKLAMA