Witam. Kino to samsung ht-db120. Nie bardzo rozumiem jaki byl pomysl projektujacych to kino jesli chodzi o dzwiek, na oryginalnych glosniczkach soprany sa tylko w 2 przednich i myslalem ze z tego powodu mam taki syfny dzwiek, 0 sopranow, wokale jak przez rure i w ogole dno. Dokupilem drewniany komplecik 2+1 a dotychczasowe przednie ( te z sopranami ) dalem na tyl i chociaz jest odrobine lepiej to nadal sopranow prawie 0. Pogodzil bym sie z tym ale wiem ze to kino moze grac ladnie, przy ogladaniu filmow DVD dzwiek jest bardzo ladny, zarowno w menu filmu (muzyczka) jak i w czasie filmu wszystko miodzio tylko polowe ciszej niz np. radio. MP3 z kompa dalem rade skorygowac sobie ekualizerem w kompie i jest w miare ale tunera i plyt juz nie mam czym
Oddalem to KD nawet do naprawy bo myslalem ze to jakas wada ale podobno ten typ tak ma).
Moje pytanie jest nastepujace, czy da sie to jakos wyregulowac, czy moze ktos zna problem i wie ze tak musi byc?
Moje pytanie jest nastepujace, czy da sie to jakos wyregulowac, czy moze ktos zna problem i wie ze tak musi byc?