logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Co się dzieje z hotmail outlook.com ? Nie można wysłać emaili.

Heihachi Mishima 25 Kwi 2015 18:33 1014 2
REKLAMA
  • #1 14645335
    Heihachi Mishima
    Poziom 14  
    Ocena: 10
    Używam programu Koma-mail v3.83 PL i mam go poprawnie skonfigurowanego - nic nie grzebałem. Mam nawet backup z ustawieniami i jak przywróciłem wszystko to też nie można wysyłać. Ze strony www normalnie się wysyła, ale ja tak nie chce odpisywać na emaile.
    Nie wiem co jest grane bo wszystko było wcześniej ok a teraz to już jest od ponad 2 tygodni prawie że nie daje wysłać.
    Czy u was też tak się dzieje ?

Czy znacie jakieś darmowe emaile żeby nie było reklam ? (gmail, wp, o2, interia i inne Polskie mnie nie interesują - bo to jest jakaś kpina i masakra z reklamami.)

Co się dzieje z hotmail outlook.com ? Nie można wysłać emaili. Co się dzieje z hotmail outlook.com ? Nie można wysłać emaili.
  • REKLAMA
  • #2 14645353
    Matuzalem

Poziom 43  
    Ocena: 1101
    Kto jest dostawcą sieci? - Np. Multimedia informowała o zablokowaniu, bodaj od kwietnia właśnie, portu 25 i sugerowała, m.in. dla Outlooka, jego zmianę na 587.
    Konto firmowe:
    Doradztwo podatkowe
    Wilczyńskiego 25/13, Olsztyn, 10-686
  • #3 14645363
    Heihachi Mishima
    Poziom 14  
    Ocena: 10
    No i jak na zdjęciu pokazałem 587 właśnie mam : (
    A dostawcą jest tpsa bo mam neostrade.

Problem rozwiązałem sam ustawiając dla smtp
    START TLS v1.0 a wcześniej działało na v3.0
    reszta tak jak na zdjęciu w pierwszym poście.

Dodałem:

Tak i tak się coś wali bo działało przez chwilę a teraz maile wracają z powrotem i adresat nie otrzymuje ich.
REKLAMA