logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak usunąć hasło z płyty głównej i dysku IBM ThinkPad T40?

krajens 24 Maj 2005 13:56 1367 5
REKLAMA
  • #1 1520795
    krajens
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam, mam problem otóż kupiłem notebooka Ibm thinkpad t40 1.5M płyta główna i dysk są zahasłowane, próbowałem wyciągać bateryjkę i to nic nie dało, niewiem jak się tego pozbyć, proszę o pomoc! Tylko mam prośbę piszcie prostym językiem, bo inaczej nic nie zrozumiem! Dzięki za każdą Pomoc!
  • REKLAMA
  • #2 1520872
    iovv
    Poziom 15  
    Ocena: 10
    ftp://ftp.software.ibm.com/pc/pccbbs/mobiles/92p2252.pdf

ale jeśli nie jest to hasło POP (czyli zaraz po włączeniu kompa) to masz przewalone. Na przyszłośc nie kupuj krojonych kompów.
  • REKLAMA
  • #3 1520893
    krajens
    Poziom 11  
    to haslo kaze mi wpisac przed startem windows, czyli jak sobie przeliczy ram, pokaze jaki procek itd..
  • REKLAMA
  • #4 1522192
    krajens
    Poziom 11  
    A o co chodzi z tym eepromem??

Dodano po 9 [minuty]:

Wiem, ze trzeba jakos wyczyscic ją tylko niewiem jak???
  • REKLAMA
  • #5 1522250
    TONI_2003
    Moderator
    Ocena: 3828
    Szanowny kolego wytłumacz mi jedno dlaczego nie skorzystasz na tym forum z opcji SZUKAJ !
    Praktycznie nie ma dnia by nie był choć jeden post na ten temat jeśli chodzi o laptopy i związane z tym problemy i wierz mi koledzy Ci co na tym się znają już napisali wiele litanii na ten temat i nie będą to robić za każdym razem!
  • #6 1522268
    krajens
    Poziom 11  
    Tak sprawdzałem, ale kazdy z niech ma pojecie jak to sciagnac a ja nie i nic z tego nie rozumiem, niewiem czy znajdzie sie ktos chetny kto mi to opisze krok po kroku. Za wszelką pomoc dziekuje! Ni denerujcie sie na mnie, bo sprawdzlem w opcji szukaj i kazdy z tych ktorzy potrzebowali podobnej pomocy, mieli jakies pojecie na ten temat ja niestety nie mam!
    A w serwisie zawolali ode mnie 400zl, wiec nie dziwcie sie ze prosze o pomoc! Dzieki. Pozdrawiam!
REKLAMA