logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy warto kupić biojonizator 1000s do pracy przy komputerze?

Convert 17 Maj 2015 18:07 5157 5
REKLAMA
  • #1 14700413
    Convert
    Poziom 8  
    Ocena: 5
    Witam,

ponieważ pracuję sporo z komputerem, mam pytanie czy warto kupić jonizator powietrza. Na allegro zauważyłem taki model biojonizator 1000s Na aukcji jest napisane,że wytwarza znikome ilości ozonu. Proszę o opinie.
  • REKLAMA
  • #2 14700456
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 14700488
    Convert
    Poziom 8  
    Ocena: 5
    Ok, masz rację ale może nie jest taki zły. Może nazywąc się jak chce najważniejsze żeby spełaniał swoje zadnie. Przeszukałem rózne oferty i ten wydał mi sie odpowiedni do pomieszczenia ok 30m i ( niski poziom ozonu), ale w praktyce to jest niewiadomoa.
  • REKLAMA
  • #4 14715948
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #5 14736490
    ever321
    Poziom 1  
    Sam się nad nim zastanawiam.
    Bardzo proszę o opinie osoby która taki jonizator posiada oraz informacje czy spełnia on swoje zadanie?
    Mam alergie na pyłki traw i w tym okresie jest to bardzo nasilone.
    Zastanawiam się czy zakup takiego jonizatora chociaż trochę przyniesie ulgę w tym trudnym czerwcowym okresie.

Ewentualnie proszę o polecenie jakiegoś innego
  • #6 14756590
    Jaco
    Poziom 13  
    Ocena: 15
    Kupilem ostostatnio lightair po dlugim czytaniu w necie na temat oczyszczaczy powietrza. Po 4 dniach piwietrze jest lepsze w oddychaniu, swobodniej oddychamy w domu.

Niestety mieszkam w na wsi i czesto wywożą obornik świń hodowanych przemysłowo, smród niesamowity, okien nie można otworzyć

Jest drogi, ale filtrow nie zmienia sie, sa jakies testy, malo negatywnych opini złych w necie, praktycznie nie znalazlem

W polskim sklepie aktualnie jest promocja i w takiej cenie warto kupić, bo ceny za granica sa podobne, jak zmienia na wyzsza to lepiej za granicą kupić

Μoze ktoś ma też takie urządzenie i się też wypowie?

Ja się tylko obawiam, żeby za dużo ozonu nie było w powietrzu, bo powietrze jest takie zbliżone jak po burzy, ale nie takie intensywne, chyba to nie jest nadmiar ozonu.
REKLAMA