logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

new Audio m-60 - Jak podłaczyc to radio na typowej kostce ?

traudl.haze 26 Maj 2015 22:56 2799 3
REKLAMA
  • #1 14723859
    traudl.haze
    Poziom 8  
    Ocena: 1
    Witam
    Pisze w takiej małej sprawie i proszę o pomoc bo sobie nie radze
    mam takie radio new audio m - 60
    więcej widać na fotkach
    chce je podłaczyc do auta ale tam jest kostka taka typowa chyba iso poniżej dam fotke a to radio new audio nie ma kostki tylko kabelki lata temu sama wkładałam radio do auta i było prosto były tylko kostki do złączenia a teraz chciałam pomóc koleżance i jest problem bardzo proszę fachowców z forum o pomoc czyli jakiś schemacik jak to zrobić
    z radia oprócz kabla antenowego wychodzą kabelki
    5 sztuk
    czerwony
    czarny
    zielony
    zołty
    niebieski

jeszcze raz proszę o pomoc
    pozdrawiam i z góry dziekuje
    Załączniki:
    • new Audio m-60 - Jak podłaczyc to radio na typowej kostce ? 11.jpg (39.04 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • new Audio m-60 - Jak podłaczyc to radio na typowej kostce ? 2.png (2.19 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • new Audio m-60 - Jak podłaczyc to radio na typowej kostce ? 3.png (2.02 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • new Audio m-60 - Jak podłaczyc to radio na typowej kostce ? 1.png (438.13 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 14724059
    niewolno2
    Poziom 40  
    Ocena: 1256
    Wystarczy zastosować wtyczki ISO w połączeniu z przewodami z radia pamiętając o zamontowaniu bezpieczników na przewodach zasilających sprzęt.
  • REKLAMA
  • #3 19111799
    Jon35
    Poziom 1  
    Witam. Mam te samo radio i zastanawiam się jak je podłączyć, znajdując tylko po jednym kabelku do kostki od głośników.

Dodano po 11 [minuty]:

niewolno2 napisał:
    Wystarczy zastosować wtyczki ISO w połączeniu z przewodami z radia pamiętając o zamontowaniu bezpieczników na przewodach zasilających sprzęt.

Tylko zauważ, do że po jednym kabelku jest od radia do kostki od głośników.
  • #4 19111876
    coperfild
    Poziom 35  
    Ocena: 1696
    Przecież widać niebieski i zielony lewa i prawa strona do + głośnika, a - z głośnika łączysz z drugim głośnikiem jak go dasz do masy też zagra.
REKLAMA