logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung Galaxy S III GT-I9300 nie uruchamia się po przywróceniu ustawień fabrycznych

Axeruz 29 Maj 2015 17:46 747 6
REKLAMA
  • #1 14730753
    Axeruz
    Poziom 2  
    Posiadam galaxy s3 i strasznie ostatnim czasem zaczął mi zamulać więc przywróciłem ustawienia fabryczne, jednak po zresetowaniu telefonu widnieje tylko napis Samsung Galaxy S III GT-I9300 i na tym się kończy. Nie chce się włączyć nie wiem dlaczego, ktoś wie jak to naprawić?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 14730998
    gsm231
    Poziom 13  
    Ocena: 40
    Raczej powinno pomóc jak kolega wyżej pisze RECOVERY MENU (Przycisk podgłaszania ten duży środkowy i włączania razem wciśnięte przez ok. 5 sekund)
    jeśli to nie pomoże to pozostaje wgrywanie systemu.
  • REKLAMA
  • #4 14731307
    Axeruz
    Poziom 2  
    Usunął mi się android z telefonu dlatego tak wyszło. Oddałem do serwisu może coś poradzą bo nawet recovery mi się nie chciało włączyć tylko tryb download
  • REKLAMA
  • #6 14732326
    Axeruz
    Poziom 2  
    Znajomy w serwisie za 20zł mi to zrobi podpinając do boxa. Dodam że gdy podłączałem telefon przez USB to na kompie mi go nie czytał
  • #7 14734891
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z telefonem Samsung Galaxy S III GT-I9300, który nie uruchamia się po przywróceniu ustawień fabrycznych, zatrzymując się na logo Samsung. W odpowiedziach sugerowane są różne metody rozwiązania problemu, w tym wejście w tryb recovery i wykonanie czyszczenia telefonu, a także wgranie systemu za pomocą programów Kies lub Odin. Użytkownik informuje, że Android został usunięty, co może być przyczyną problemu, i planuje oddać telefon do serwisu. Wspomniano również o możliwości naprawy w serwisie za niewielką opłatą.
REKLAMA