logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Drukarka atramentowa nie drukuje z przeglądarki, ale działa z plikami WORD i PDF

thanna 03 Cze 2015 23:37 4599 11
REKLAMA
  • #1 14743420
    thanna
    Poziom 8  
    Ocena: 4
    Czy mieliście taki problem, że przy drukowaniu pliku WORD albo PDF generalnie takiego który jest zapisany na dysku wszystko jest ok. A jak otwieram coś w przeglądarce klikam drukuj to nie wczytuje podglądu a jak wczyta to nie drukuje ?
  • REKLAMA
  • #2 14743448
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #3 14743557
    thanna
    Poziom 8  
    A możesz mnie nakierować na taką wtyczkę mam Chrome
  • REKLAMA
  • #4 14745677
    Krysik1a
    Poziom 15  
    Ocena: 34
    Spróbuj wpisać w przeglądarkę chrome://plugins/ i tam poszukać
  • #5 14745765
    thanna
    Poziom 8  
    Chrome PDF Viewer Chrome Remote Desktop Viewer Adobe Flash Player Native Client Widevine Content Decryption Module tylko takie mam
  • #6 14745791
    Krysik1a
    Poziom 15  
    Chrome PDF Viewer wyłącz to powinno otwierać PDF za pomocą Adobe zainstalowanego na komputerze, wtedy spróbuj wydrukować
  • #7 14745832
    thanna
    Poziom 8  
    Nie zrozumiałeś mnie :) Mi chodzi o drukowanie stron internetowych, nie mam takiej możliwości bo nie ładuje podglądu ani nic zero jakiejkolwiek aktywności :(
  • REKLAMA
  • #8 14745849
    cefram
    Poziom 31  
    Ocena: 92
    Witam

To samo jest na innych przegladarkach ?

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #9 14745873
    Krysik1a
    Poziom 15  
    Proponuje zacząć od przeinstalowania przeglądarki
  • #10 14752932
    thanna
    Poziom 8  
    Na Mozilli działa. Tylko jest jeszcze jeden problem i nie mam już siły do tej drukarki. Mam plik w .DOC klikam drukuj nic się nie dzieje, anuluję drukowanie wyleci pierwsza strona reszta pusta i tak w kółko pomocy :(
  • Pomocny post
    #11 14754101
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #12 14776338
    thanna
    Poziom 8  
    Mam znowu z tą drukarką problem. Jednego dnia drukuje pięknie i cudownie, a drugiego klikam już setny raz na plik PDF do drukowania myśli, myśli i dupy daje, albo pustą stronę wypluje

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z drukowaniem z przeglądarki, gdzie pliki PDF i DOC drukują się poprawnie, ale strony internetowe nie ładują podglądu ani nie drukują. Inni uczestnicy dyskusji sugerują, że problem może wynikać z wadliwej wtyczki przeglądarki, a także proponują wyłączenie Chrome PDF Viewer, aby używać Adobe do drukowania. Użytkownik zauważa, że na innej przeglądarce (Mozilla) drukowanie działa, ale pojawiają się problemy z drukowaniem plików DOC, gdzie drukarka wydaje pustą stronę. Rekomendacje obejmują przeinstalowanie przeglądarki oraz sprawdzenie stanu technicznego komputera i kabla USB.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA