Witam, od dłuższego czasu borykam się z kilkoma "drobnymi" problemami ze swoim komputerem, 1 problem polega na tym że, przy każdym uruchomieniu komputera wyskakuje mi taki komunikat, i za każdym razem muszę klikać F2 (f1 nic nie pomaga)
Komputer był jakiś czas temu formatowany, i została wymieniona pasta w każdym miejscu, gdzie znajdowała się stara
(karta graf, procek, chpset)
Karta graficzna po ok 1-2 godz zaczyna się nagrzewać.
Chipset nagrzewa sie po ok. 15-20 min od uruchomienia komputera (jest najcieplejszy)
2 problem, polega na tym że podczas przeglądania stron internetowych, co chwile wyskakuje mi taki komunikat, a wracając do rozszerzeń, zainstalowany jest tylko ADBLOCK, a korzystam z niego od bardzo długiego czasu i nigdy nie było problemu.
Specyfikacja Komputera :
Karta Graficzna - nVidia GeForce GT200
Procesor - AMD Athlon II X3 460
Ram - 4 GB
Zasilacz - Thermaltake Smart SE 530W
Komputer był jakiś czas temu formatowany, i została wymieniona pasta w każdym miejscu, gdzie znajdowała się stara
(karta graf, procek, chpset)
Karta graficzna po ok 1-2 godz zaczyna się nagrzewać.
Chipset nagrzewa sie po ok. 15-20 min od uruchomienia komputera (jest najcieplejszy)
2 problem, polega na tym że podczas przeglądania stron internetowych, co chwile wyskakuje mi taki komunikat, a wracając do rozszerzeń, zainstalowany jest tylko ADBLOCK, a korzystam z niego od bardzo długiego czasu i nigdy nie było problemu.
Specyfikacja Komputera :
Karta Graficzna - nVidia GeForce GT200
Procesor - AMD Athlon II X3 460
Ram - 4 GB
Zasilacz - Thermaltake Smart SE 530W