Witam.
Mam kilka problemów :/
Po pierwsze: Od dłuższego czasu nie mogę przeskanować kompa programem: ESET online scanner gdyż występuje to :
Zaktualizować bazę danych ESETa też nie mogę pomimo wpisywania poprawnych danych. Czy to ma jakiś związek z tym problemem [ z tego co czytałem to chyba powinno wykryć] ? :
* Kiedyś ESET online działał
O co chodzi ? Czy brak proxy to źle ?
Przeskanowałem kompa programem malwarebytes anti-malware :
ESET online dalej nie działa.
Problem NR 2:
Edytowany:
Miałem problem z Routerem 8level ( urwany kabel) więc użyłem tymczasowo starego TP-LINK TD-W8901G.
Złapałem adcash - te wkurzające przekierowania.
Problem rozwiązałem:
Usunięcie historii przeglądania + usunięcie adobe flash player 18 npapi < Czy to mogło naprawdę powodować adcash ( Pobrałem to wczoraj ehh z oficjalnej strony adobe ) ?
Proszę jedynie o pomoc z tym ESEt online / proxy
Mam kilka problemów :/
Po pierwsze: Od dłuższego czasu nie mogę przeskanować kompa programem: ESET online scanner gdyż występuje to :
Zaktualizować bazę danych ESETa też nie mogę pomimo wpisywania poprawnych danych. Czy to ma jakiś związek z tym problemem [ z tego co czytałem to chyba powinno wykryć] ? :
* Kiedyś ESET online działał
O co chodzi ? Czy brak proxy to źle ?
Przeskanowałem kompa programem malwarebytes anti-malware :
ESET online dalej nie działa.
Problem NR 2:
Edytowany:
Miałem problem z Routerem 8level ( urwany kabel) więc użyłem tymczasowo starego TP-LINK TD-W8901G.
Złapałem adcash - te wkurzające przekierowania.
Problem rozwiązałem:
Usunięcie historii przeglądania + usunięcie adobe flash player 18 npapi < Czy to mogło naprawdę powodować adcash ( Pobrałem to wczoraj ehh z oficjalnej strony adobe ) ?
Proszę jedynie o pomoc z tym ESEt online / proxy