Witam, mam pewien dylemat, ponieważ ostatnio zakupiłem nowy komputer do gier, i miałem dostać kartę GeForce GTX 650 TI OC 2 GB DDR 5, ale im zabrakło i dostałem nowszą, ale ma mniej pamięci, mianowicie: GeForce GTX 750 1 GB DDR 5, ta druga nie jest żadna ti czy coś, GTA V chodzi na niej na najniższych ustawieniach, czyli średnich i co się da, to wyłączone, i teraz moje pytanie, czy lepiej zostać z tą kartą(nowsza, trochę szybsza, ale mniej pamięci, co mnie bardzo irytuje) czy tamta(starsza, ale za to ma te upragnione 2 GB pamięci
) Czy jeśli zamienię jednak na 650 to czy będzie jakaś duża różnica oprócz tej pamięci?
Firma INFKOMP prezentuje:
Fabrycznie nowy komputer DYKTATOR - komputer pod OC
Procesor: AMD FX8300 8x3.3 GHz (8x4.2 GHz w TURBO)
Pamięć RAM: 8 GB DDR3 1600 MHz Dual Chanel
Dysk twardy: 1 TERABAJT
Napęd: Nagrywarka DVD
Karta graficzna: MSI GeForce 650 Ti OC Edition 2 GB
Zasilacz: 500W
Bardzo mocny procesor AMD EIGHT CORE posiada 8 rdzeni, każdy taktowany zegarem 3.3 GHz - czyli razem ma 26.4 GHz !!! W trybie turbo rdzenie mogą pracować w maksymalnym taktowaniu o wartości 4.2 GHz!
Komputer posiada oprogramowanie OC Tuner, które pozwala go podkręcać z poziomu aplikacji bez ingerencji w BIOS - podkręcanie jest nawet dla tych, którzy nie mają doświadczenie - ten program wszystko sprawdzi za ciebie. Procesor ma odblokowany mnożnik, dzięki czemu kręci się do wysokich wartości.
8 GIGABAJTÓW GAMINGOWYCH, szybkich i markowych pamięci RAM pozwala na w pełni komfortową pracę. W tym komputerze montujemy pamięci o szybkim czasie dostępu CL9 taktowane zegarem 1600 Mhz, nie 1333, jak konkurencja. Pamięci posiadają radiatory, pozwalają się podkręcać!!!
Komputer posiada mocną kartę graficzną MSI GeForce 650 Ti DDR5 2048MB wersja OC na aluminiowych kondensatorach - producent chwali się bezproblemową pracą przez minimum 10 LAT!!!
Na tej karcie można grać w najbardziej wymagające gry na rynku, takie jak ASSASIN'S CREED UNITY, BATTLEFIELD HARDLINE, SUBNAUTICA, STRANDED DEEP, WATCH DOGS. Jest to wersja Titanium, szybsza od zwykłej 650, dlatego będą na niej działały też GTA V i WIEDŹMIN 3 !!!
GeForce 650 Ti jest prawie 5 razy szybsza od znakomitej jeszcze parę lat temu GeForce 9600GT.
Komputer posiada okablowanie, oryginalne pudełko, sterowniki na płytach oraz instrukcje.
Komputer JEST NOWY, zdjęcia przedstawiają sprzedawany model.
3 LATA GWARANCJI (2 lata na napędy)
Możliwość ZAKUPU NA RATY!!!
Komputer można odebrać osobiście w naszym sklepie w Płocku. Istnieje też możliwość wysyłki kurierem.
UWAGA - PROMOCJA !!!
Do końca czerwca wraz z komputerem gamingowa podświetlana mysz GHOST gratis.
Nie przegap promocji!!!